Kontrolden Çıkan Kamyonet Dere Yatağına Uçtu: 2 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Kontrolden Çıkan Kamyonet Dere Yatağına Uçtu: 2 Ölü

Kontrolden çıkan kamyonet dere yatağına uçtu: 2 ölüÇORUM - Çorum'un Osmancık İlçesi Kınalıtaş mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi feci şekilde can verdi.

13.06.2017 16:36

Kontrolden çıkan kamyonet dere yatağına uçtu: 2 ölü

ÇORUM - Çorum'un Osmancık İlçesi Kınalıtaş mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgilere göre Erzincan'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Yaşar Bingöl yönetimindeki 06 BN 8032 plakalı kamyonet, Osmancık'a 10 kilometre kala Kınalıtaş mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kamyonet karşı şeride geçerek dere yatağına uçtu. Kazayı gören vatandaşlar durumu ambulans ve jandarmaya bildirdi. Kaza yerine gelen 112 ekipleri düşmenin etkisi ile araçta sıkışan kamyonet sürücüsü Yaşar Bingöl ile yanında bulunan eşi Saniye Bingöl (52)'ün öldüğünü belirlediler. Jandarma ve Cumhuriyet savcının olay yerinde yaptığı incelemesinin ardından kaza kırım ekipleri uzun uğraşlar sonucu cesetleri araç içerisinden çıkarılarak otopsi için Osmancık Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yapan araç kurtarıcı ve vinç yardımıyla olay yerinden kaldırılırken jandarma kazayla ilğili olarak soruşturma başlattı.

Kontrolden Çıkan Kamyonet Dere Yatağına Uçtu: 2 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kontrolden Çıkan Kamyonet Dere Yatağına Uçtu: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement