Kırklareli'de Okul Servisleri ve Okul Çevrelerinde Trafik Denetimi Yapıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kırklareli'de Okul Servisleri ve Okul Çevrelerinde Trafik Denetimi Yapıldı

Kırklareli\'de Okul Servisleri ve Okul Çevrelerinde Trafik Denetimi Yapıldı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Jandarma ekipleri, çocuk ve gençlerin korunması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla okul servisleri ve okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 25 okul servisi incelenerek 986 kişi kontrol edildi. Ayrıca, öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Jandarma Komutanlığı, kazaları engellemek ve huzur ve güveni sağlamak için 7 gün 24 saat görevde olduklarını belirtti.

24.04.2024 13:06

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Jandarma ekipleri tarafından okul servisleri ve okul çevrelerinde trafik denetimi yapıldı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından 2024 - 2027 Karayolu Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde çocuk ve gençlerin korunması, trafik güvenliğinin sağlanması için okulların çevreleri ve öğrenci servislerine yönelik huzur ve güven uygulaması yapıldı.

Jandarma Trafik ekiplerine tarafından yapılan denetimlerde 25 okul servisi incelenerek 986 şahıs kontrol edildi. Yapılan denetimlerde okul servislerinin mevzuata uygun donanımlara sahip olup olmadığı, kemer takma ve hız sınırlarına uyulup uyulmadığı incelenirken; öğrencilere emniyet kemeri, yaya geçidi kullanımı, karşıdan karşıya geçiş kuralları hakkında bilgiler verildi.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; denetimlerin cezalandırmak değil trafikte meydana gelebilecek kazaları engelleyerek ölüm ve yaralanmaları en aza indirmenin hedeflendiği ifade edilerek vatandaşların huzur ve güveni için mesai gözetmeksizin 7 gün 24 saat aralıksız görevde olduklarını belirtti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırklareli'de Okul Servisleri ve Okul Çevrelerinde Trafik Denetimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement