Kayseri'de Polis Operasyonunda 13 Şahıs Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de Polis Operasyonunda 13 Şahıs Tutuklandı

Kayseri\'de Polis Operasyonunda 13 Şahıs Tutuklandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 1 hafta içerisinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin yakalanması için yoğun bir çalışma yürüttü. Yapılan operasyonlarda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, tabanca, fişek ve hassas terazi ele geçirildi. 11 olayda toplam 30 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı ve 13 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

01.04.2024 13:17

Kayseri'de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 13 şahıs tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 24-31 Mart tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürüttü. Çalışmalarda; çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 3 adet tabanca, 6 adet fişek, 1 adet hassas terazi ele geçirilirken; 11 olay kapsamında 30 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapıldı. 13 şahıs da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Polis Operasyonunda 13 Şahıs Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement