Kayseri'de Kavga Sonucu Bir Kişi Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de Kavga Sonucu Bir Kişi Bıçaklanarak Öldürüldü

Kayseri\'de Kavga Sonucu Bir Kişi Bıçaklanarak Öldürüldü

Kayseri'de iki grup arasında çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının tutuklanmasına karar verildi. Diyarbakır'da uzman çavuş olduğu öğrenilen ve kardeşinin düğünü için Kayseri'ye gelen U.C.D'yi bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen F.B. polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Kavga sonucu U.C.D. ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi bıçakla yaralanmış, ancak U.C.D. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

25.09.2023 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de iki grup arasında çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının tutuklanmasına karar verildi.

Diyarbakır'da uzman çavuş olduğu öğrenilen ve kardeşinin düğünü için Kayseri'ye gelen U.C.D'yi bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen F.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye sevk edildi.

Zanlı F.B. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı

Mimsin Mahallesi'nde 23 Eylül'de farklı düğün salonlarından çıkan iki grubun içerisinde bulunduğu araçlar kazaya karışmış, kazanın ardından gruplar arasında çıkan kavgada U.C.D ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi bıçakla yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan U.C.D. müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Kavga Sonucu Bir Kişi Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement