Kayıp 8 Mülteciden Birinin Daha Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika
3. Sayfa

Kayıp 8 Mülteciden Birinin Daha Cesedine Ulaşıldı

Kayıp 8 mülteciden birinin daha cesedine ulaşıldıMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın Kalimnos Adası'na yasadışı yollardan kaçak taşıyan bir botun batması sonucu 16 kişi kurtarılmış 2 kişinin ise cesedine ulaşılmıştı.

05.11.2017 16:58

Kayıp 8 mülteciden birinin daha cesedine ulaşıldı

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın Kalimnos Adası'na yasadışı yollardan kaçak taşıyan bir botun batması sonucu 16 kişi kurtarılmış 2 kişinin ise cesedine ulaşılmıştı. 8 kişinin kayıp olduğu olayda bugün Kadıkalesi açıklarında yapılan arama çalışmalarında 1 kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Akyarlar açıklarındaki Kardak Kayalıkları yakınlarında, yasa dışı yollardanYunanistan'ın Kilimli (Kalimnos) Adası'na geçmek isterken bindikleri botun batması sonucu 2 kişi ölmüş, 16 kişi ise Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılmıştı. Yaşanan facia sonucu kayıp olan8 kişi için arama çalışmaları başlamıştı. Bölgede bugünde devam eden arama kurtarma çalışmalarında 1 erkek cesedi bulunduğu öğrenildi. Denizden çıkarılan ceset Bodrum Devlet Hastanesi morguna, buradan da Muğla Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderildi.

Kayıp 7 kaçak için Türk ve Yunan sahil güvenlik botları tarafından bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, tekneyi kullanan Türk kaptanın ise tutuklandığını öğrenildi.

Kayıp 8 Mülteciden Birinin Daha Cesedine Ulaşıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kayıp 8 Mülteciden Birinin Daha Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement