Kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı;3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı;3 yaralı

- Kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı;3 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen tarfik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

20.12.2022 18:58  Güncelleme: 19:14

- Kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı;3 yaralı

OSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen tarfik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kadirli-Andırın karayolu üzeri Yenigün köyü yakınlarında meydana geldi. Niyazi Sel'in kullandığı kamyonet ile karşı yönden gelen Hakkı Mehirli idaresindeki minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet şoförü Niyazi Sel ve kamyonette bulunan Zübeyde Sel ile minibüs şoförü Hakkı Mehirli yaralandı. Kaza sonrası hurdaya dönen minibüsün içerisinde sıkışan minibüs şoförü kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu minibüs içerisinden çıkartılarak kaza yerinde hazır bekleyen ambulansla ilçede bulunan özel hastaneye kaldırıldı Diğer iki yaralı ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan minibüs şoförü Hakkı Mehirli'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza dolayısıyla bir süre trafiğe kapanan Kadirli-Andırın karayolu, kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı;3 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı;3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement