Kadıköy'de Hastane Önünde Silahlı Çatışma: 4 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kadıköy'de Hastane Önünde Silahlı Çatışma: 4 Yaralı

Kadıköy'de hastane önünde silahlı çatışma: 4 yaralı Hastane çatışmada ambulansa ve hastaneye kurşun isabet etti Olaya karışan 2 kişi gözaltına alındıİSTANBUL - Kadıköy, Dr. Siyami Ersek hastanesi önünde yaşanan çatışmada, hastaneye ve ambulanslara da kurşun isabet etti.

24.10.2017 20:05

Kadıköy'de hastane önünde silahlı çatışma: 4 yaralı

Hastane çatışmada ambulansa ve hastaneye kurşun isabet etti

Olaya karışan 2 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL - Kadıköy, Dr. Siyami Ersek hastanesi önünde yaşanan çatışmada, hastaneye ve ambulanslara da kurşun isabet etti. Olayda yaralanan 4 kişiden birisi ise başka bir hastaneye sevk edilirken çatışma hemen sonrası yaşananlara ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Çatışmaya karıştığı tespit edilen 3 kişiden 2'si ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 18.00'da Kadıköy Dr. Siyami Ersek hastanesi önünde meydana gelmişti. Hastane önünde duran gruba başka bir grup tarafından ateşe edilmiş karşılık verilmesi üzerine ise silahlı çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada arada kalan 1'i hastane personeli toplam 4 kişi yaralanmıştı. Hastane önündeki yaşanan çatışmada hastaneye ve hastane önündeki ambulansa da kurşun ve saçma isabet ettiği görüldü. Yaralılardan birisi ise olay sonrası Siyami Ersek'teki ilk müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Çatışma sonrası yaşananlar kamerada

Çatışma sonrasında yaşanan anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde insanların korku dolu sesleri ve yaralılara müdahale anları da görülüyor.

Olayın 2 faili gözaltına alındı

Öte yandan yaşanan olaya karıştığı tespit edilen Birol ve Erol. Y.'nin polis tarafından gözaltına alındığı olaya karıştığı söylenen A.Ş. ise yakalama çalışmalarına devam edildiği bilgisine ulaşıldı.

Kadıköy\'de Hastane Önünde Silahlı Çatışma: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kadıköy'de Hastane Önünde Silahlı Çatışma: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement