Kaza tutanağı hazırlarken facia! 2 ölü, 7 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza tutanağı hazırlarken facia! 2 ölü, 7 yaralı

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından rapor tutan vatandaşlar ve otomobillere arkadan gelen araçların çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada baba ve oğlu hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

22.03.2024 03:51  Güncelleme: 03:52

İzmir Çiğli'de bir kaza sonrası tutanak hazırlayan vatandaşlara arkadan gelen aracın çarpması sonucu bir trafik kazası daha yaşandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken bir baba ve oğlu hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

KAZA TUTANAĞI HAZIRLARKEN ARAÇLAR ÇARPTI

Saat 23.00 sıralarında Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında caddenin sol şeridinde meydana gelen maddi hasarlı kazaya karışan iki aracın sürücüleri A.K. ve E.C.İ. (27), kaza raporu tutmak üzere araçlarından indi. Bu esnada Menemen istikametinden Karşıyaka yönüne seyir halinde olan A.E.'nin kullandığı otomobil, önündeki otomobil ile kaza için yardıma gelen otomobile ve elektrikli skuterin sürücüsü A.B.S'ye çarparak durabildi.

KAZA İÇİN YARDIMA GELEN BABA OĞUL CAN VERDİ

Olay sonrası daha önceki kaza için yardıma gelen araçtan çıkan İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen yola savruldu. Kazanın bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis yolda güvenlik önlemlerini alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan kazada yaralanan A.K. (31), M.Ü. (22), G.Ü. (25), A.A., T.Ç., A.B.S., ve A.E. çevre hastanelere sevk edildi. İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'deki feci kazada ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 7 yaralı
İzmir'deki feci kazada ortalık savaş alanına döndü: 2 ölü, 7 yaralı
Kaza tutanağı hazırlarken facia! 2 ölü, 7 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza tutanağı hazırlarken facia! 2 ölü, 7 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ümit Aydın: Kaza tespit tutanağının 2008 yılında çıkış amacı büyükşehirler de trafik sıkışıklığına sebep olmamak ve kolluk kuvvetlerinin üzerindeki gereksiz yükü azaltmaktı. Kaza sonrası fotoğrafların çekilerek araçların güvenli bir alana çekilerek tutanak tutulması gerekirken maalesef olay yerinde tutanak tutulması bu gibi kazalara sebep oluyor. Ve herkes olay yerinde birileri ile telefonda görüşüyor. Allah C.C. ölenlere rahmet, yaralılara şifa versin. 28 0 Yanıtla
  • kamil erol: öncelikle Allah rahmet etsin .cahiliğin sonu sol şeritte birde çay kahve içseydiniz önce önlem alın araçlar yürüyorsa kenara çekin yürümüyorsa 100 m geriye reflektör koyun ata biner gibi arabaya biniyorsunuz 7 1 Yanıtla

Advertisement