İzmir'de Konteynerde Ölü Bulunan Adamın Cansız Bedeni Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Konteynerde Ölü Bulunan Adamın Cansız Bedeni Bulundu

İzmir\'de Konteynerde Ölü Bulunan Adamın Cansız Bedeni Bulundu

İzmir'in Aliağa ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Bülent Çetin, arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği konteynerde ölü bulundu. Yakınları tarafından bulunan Çetin'in hayatını kaybetmesinin nedeni, konteynerde bulunan küçük tüpe bağlı sobadan yayılan gaz oldu. Çetin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Samurlu Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta defnedildi.

27.02.2024 21:57  Güncelleme: 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde 2 çocuk babası adam, konteynerde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla eğlenmek için Samurlu köyündeki tarlasında bulunan konteynerine giden Bülent Çetin (52), geç saatlere kadar burada kaldı. Arkadaşlarını yolcu ettikten sonra tekrar konteynere dönen Çetin, burada uyudu. Bir süre sonra konteynere gelen yakınları, talihsiz adamın cansız bedenini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Çetin'in konteynerde bulunan küçük tüpe bağlı sobadan yayılan gazdan dolayı hayatını kaybettiğini belirledi.

Evli ve iki çocuk babası olan Çetin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının akabinde Samurlu Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Konteynerde Ölü Bulunan Adamın Cansız Bedeni Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement