Beyoğlu'nda korku dolu anlar! Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Beyoğlu'nda korku dolu anlar! Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı

İstanbul Beyoğlu'nda 23 Nisan nedeniyle 3 yaşlarındaki çocuğunu gezdirmek isteyen baba, bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırganın silahının tutukluk yapması üzerine "Çocuğum var yapma" diyen baba kendi silahını çıkarırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Kameralara yansıyan görüntülerde, saldırıya uğrayan babanın korkudan çocuğunu bırakıp kaçtığı görülüyor.

02.05.2021 10:22  Güncelleme: 11:47

Geçtiğimiz hafta Cuma günü saat 16.00 sıralarında Beyoğlu Hüseyinağa Mahallesi Tarlabaşı Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Musa Kılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 3 yaşlarındaki çocuğunu dışarıya çıkartıp dolaştırmak istedi.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Baba ve oğul bulvar üzerindeki kaldırımda yürüdüğü esnada kendilerini takip ederek yanlarına yaklaşan bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların havada uçuştuğu saldırıda Kılıç'ın karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. O esnada silahının tutukluk yapması ve Kılıç'ın da "Çocuğum var yapma" diye bağırması sonrasında saldırgan şahıs kaçarak kayıplara karıştı.

ÇATIŞMA ANLARI KAMERADA

Çatışma anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, baba ve oğlunun kaldırımda yürüdüğü esnada bir şahıs arkalarından yaklaşıyor. Şahıs tabancasını doğrultarak ateş etmeye başlıyor. Tabancanın tutukluk yaptığını gören baba ise tabancasını çekerek karşılık veriyor. Karşılık vermesinin ardından saldırgan şahıs sokağa girerek kaçıyor. Baba ise panikle çocuğunu kaldırımda bırakıp bulvarın karşı istikametine doğru kaçıyor. Vatandaşlar ise panikle kaçışıyor.

Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yaşananların ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çatışmanın hemen sonrası o esnada bulvar üzerinde olan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, elinde silahla kaçan Musa Kılıç'ı etkisiz hale getirerek yakaladı.

SALDIRGANI TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

O anlar da güvenlik kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan Kılıç'ın ilk ifadesinde saldırgan şahsı tanımadığını, memlekette husumetli olduğu bir kişinin tuttuğu bir tetikçi olabileceğini söylemesi üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Beyoğlu'nda korku dolu anlar! Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı

SALDIRGANI TESPİT ETTİLER

Çalışmalar kapsamında çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan Beyoğlu polisi, saldırgan şahsın olayın öncesinde lüks otomobille bulvara geldiğini belirledi. Otomobilin plakasından yola çıkan polis ekipleri, içerisindekilerin ise İbrahim A. ve Bayram K. olduğu tespit etti. Şahısların kimliklerinin belirlenmesinin ardından çalışmalara devam eden Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İbrahim A'yı İmrahor Caddesi üzerinde kıskıvrak yakaladı.

Beyoğlu'nda korku dolu anlar! Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı

'HIRSIZLIK' SUÇINDAN KAYDI VARMIŞ

Gözaltına alınan İbrahim A. saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiğini, olaydan sonra tabancayı Büyük Bayram Sokak üzerine atarak kaçtığını ve Musa Kılıç ile köyden husumetli olduğunu söylediği öğrenildi. Emniyette "hırsızlık" suçundan çok sayıda kaydı olan İbrahim A, ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan şahıs, "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi'ne teslim edildi.

Beyoğlu\'nda korku dolu anlar! Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beyoğlu'nda korku dolu anlar! Silahlı çatışmada çocuğunu bırakıp böyle kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Seko: Ülkenin yüzde sekseninde silah var. 19 2 Yanıtla
  • Vatandaş : Denetim şart şart kardeşim bu ülkede önüne gelen de silah var artık trafikte bile adama selektör yapıyorsun adam silahla inip seni tehdit ediyor Texas a döndü memleket 13 2 Yanıtla
  • ceza evi: dolduracan bunları bilader salmayacan dısarı insan olan dısarda duracak olmayan içerde 11 0 Yanıtla
  • Soylu: Her yer kara kafa dolu normaldir keşke bunları verip yerine biraz mandal ala bilseydik 6 0 Yanıtla
  • emekçi: 81 İLDE 81 VALİ SİLAH RUHSATI VEREBİLİYOR. 4 1 Yanıtla
  • Hüsnü: Kısasa kısas uygulansın ki cana kast etmenin bedelini kendide yaşasın. Buna teşebbüs edecek ona göre hareket etsin. 3 0 Yanıtla
  • Çünkü: Ben bişey görmedim, duymadım bilmiyorum. 1 0 Yanıtla

Advertisement