İstanbul'da Metro'da uyuşturucu madde kullanan şahıs - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Metro'da uyuşturucu madde kullanan şahıs

İstanbul\'da Metro\'da uyuşturucu madde kullanan şahıs

İstanbul'da bir Metro'da yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Şahsın bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Aynı gün içerisinde yapılan incelemelerde şahsın başka bir Metro'da da uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

02.03.2024 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir Metro'da hayrete düşüren görüntü: Yolculara aldırış etmeden uyuşturucu madde kullandı

İSTANBUL - İstanbul'da Metro'da yolculuk yapan bir şahıs, Metro içerisinde bulunan diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih'te geniş çaplı narkotik denetimi yapıldı. Beyazıt'ta yapılan denetimlerde ekipler tarafından durdurulan H.A., isimli şahıs üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan H.A., daha sonra emniyete sevk edildi.

Aynı gün içerisinde Metro'da uyuşturucu madde kullanmış

Yapılan incelemelerde aynı şahsın aynı gün içerisinde bir Metro içerisinde pet şişe yardımıyla uyuşturucu madde kullandığı anlara ait sosyal medyada görüntüleri olduğu tespit edildi. Görüntülerde H.A.,'nın Metro içerisinde bulunan diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişe ile uyuşturucu madde kullandığı ve güçlükle ayakta durduğu görülüyor.

Gözaltında bulunan H.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Metro'da uyuşturucu madde kullanan şahıs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Isminide yazsanıza. Onadamı gizlilik kararı getirildi.Arap,veya afgan olmasın sakın. 1 0 Yanıtla

Advertisement