İnternet Dolandırıcılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

İnternet Dolandırıcılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı

Samsun merkezli 7 ilde internet üzerinden 39 kişinin nitelikli dolandırılmasına karşın düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli yöntemlerle GSM hatlarını kullandırarak dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

24.08.2023 16:14

SAMSUN merkezli 7 ilde internet üzerinden 39 kişinin nitelikli dolandırılmasına karşın düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden ürün satışı, kaparo, icra dosyası, araç, ev ve villa kiralama gibi yöntemlerle GSM hatlarını kullandırmak suretiyle 39 kişinin nitelikli dolandırılmasıyla ilgili bağlantılı olan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Samsun merkezli, Ankara, Tekirdağ, Muğla, Çorum, Yozgat ve Nevşehir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İnternet Dolandırıcılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İnternet Dolandırıcılığı Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement