Hız yaptı, park halindeki sürücü kursu aracına çarptı: 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Hız yaptı, park halindeki sürücü kursu aracına çarptı: 1 yaralı

Hız yaptı, park halindeki sürücü kursu aracına çarptı: 1 yaralı Çekmeköy'de hız yaparak seyir halinde olduğu iddia edilen şahıs, direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halinde olan sürücü kursu aracına çarptı.

27.08.2023 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hız yaptı, park halindeki sürücü kursu aracına çarptı: 1 yaralı

İSTANBUL - Çekmeköy'de hız yaparak seyir halinde olduğu iddia edilen şahıs, direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halinde olan sürücü kursu aracına çarptı. Kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, 11.00 sularında Çekmeköy Saray Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde hızla ilerleyen araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halinde olan 34 VT 9585 plakalı sürücü kursu aracına çarptı. Park halindeki sürücü kursu aracı boş arsaya düştü. Kazadaki diğer araç ise refüje çarparak karşı yola geçti. Çarpmanın etkisiyle park halinde araç içerisinde bulunan sürücü kursu eğitmeni Halit Çelik yaralanırken, kazaya karışan diğer araç sürücüsü ise ufak sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi sağlık ekipleri olay yerinde yaparken, yaralı Halit Çelik daha sonra Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırdı ve cadde tekrardan trafiğe açıldı.

Hız yaptı, park halindeki sürücü kursu aracına çarptı: 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hız yaptı, park halindeki sürücü kursu aracına çarptı: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement