Hatay'da rastgele ateş açan maganda bir bebeği öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Hatay'da rastgele ateş açan maganda bir bebeği öldürdü

Hatay'ın Kumlu ilçesinde içkili olan bir vatandaş, pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu 2 yaşındaki Halit Yusuf yaşamını yitirdi, baba Abdulselam Yusuf ise ağır yaralandı.

07.06.2020 21:07  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kumlu İlçesinde rastgele ateş açan maganda bir bebeği öldürürdü, babasını da ağır yaraladı.

Kumlu İlçesi uzun kavak mahallesinde yaşayan ve içkili olan T.B, pompalı tüfekle sağa sola ateş etmeye başladı, açılan ateş sonucu 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirirken babası da ağır yaralandı.

YARALANAN BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Komşusunun rastgele ateş açması sonucu yaşamını yitiren 2 yaşındaki Halit Yusuf'un cansız bedeni ve yaralanan baba Abdulselam Yusuf, Kumlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası çok sayıda Jandarma ekipleri uzun kavak mahallesinde gerek önlem aldı. Kumlu Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hatay\'da rastgele ateş açan maganda bir bebeği öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Hatay'da rastgele ateş açan maganda bir bebeği öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • İdam: İdam istiyorsan amerikaya git 5 57 Yanıtla
    Hürses: Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Senin de canın yanmadıkça insanların neden idam istediğini anlayamazsın. 4 0 Çomar: Sen git Amarikaya.biz idam istiyoruz.sen ve senin gibiler memleketin durumundan memnun herhalde. 3 0 misafir : böyle bir olay senin başına geldiğinde de aynı şeyi söyleye bilirmisin... Umarım Allah seni imtihan etmez. 0 0 .......: Sen git Amerikaya Çünkü senin ciğerin yanmadı Ahkam kesmek bu kadar kolay işte Kendinden biri olsa Böyle yorum Yaparmıydın 0 0
  • osman: idam artık acilen gelmeli tüm cana kıyanlar asılmalıdır 53 4 Yanıtla
  • toprak: evet idam edilsin bu tarz olaylar toprumda derın ızler bırakıyor 3 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Taammüden adam öldürmeden yargılanmalı 1 0 Yanıtla
  • HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU: bunun tez elden kellesinin kopartılıp domuzlara yedirilmesi hakkaniyet gereğidir. zaman kaybına gerek yok mahkemeye gerek yok hemen idam edilsin idam geri gelsin ama idam edilmeden önce çelik kızgın kazığa oturtulsun sonra kellesi kılıç ile vurulsun halka açık yapılsın kılıcı mağdurun ailesi vursun idama karşı çıkanlarda idam edilsin 0 0 Yanıtla
  • Ben adam: Seni izlandaya alalim canim benim 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement