Hafriyat Kamyonunun Çarptığı Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Hafriyat Kamyonunun Çarptığı Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hafriyat kamyonunun çarptığı genç kız son yolculuğuna uğurlandı 17 yaşındaki Berfin Kantarkıran gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandıİSTANBUL - Habipler'de yolun karşısında geçmek isterken hafriyat kamyonunun çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Berfin Kantarkıran gözyaşları...

17.06.2017 15:16

Hafriyat kamyonunun çarptığı genç kız son yolculuğuna uğurlandı

17 yaşındaki Berfin Kantarkıran gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Habipler'de yolun karşısında geçmek isterken hafriyat kamyonunun çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Berfin Kantarkıran gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün öğle saatlerinde Habipler Arnavutköy yolu üzerinde meydana gelmişti. Yolun karşısına geçmek isterken hafriyat kamyonunun çarptığı 17 yaşındaki Berfin Kantarkıran hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden genç kız bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Berfin Kantarkıran için Arnavutköy Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile genç kızın ailesi ve yakınları katıldı.Genç kızın tabutuna duvak örtüldüğü görüldü. Cenazede Berfin Kantarkıran'ın ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğulurken,Başkan Altunay'ın da gözyaşlarını tutamadığı görüldü.Cenaze namazı sonrası helallik alındıktan sonra genç kızın cenazesi araca konuldu. Bu sırada 17 yaşındaki Berfin'nin bir arkadaşının tabutuna sarılıp gözyaşı dökmesi yürekleri burktu.

Genç kızın cenazesi, toprağa verilmek üzere Arnavutköy Taşoluk Mezarlığı'na götürüldü.

Hafriyat Kamyonunun Çarptığı Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hafriyat Kamyonunun Çarptığı Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement