Gaziantep'te yaşanan PTT soygununun görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te yaşanan PTT soygununun görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde iki hafta önce PTT şubesinde meydana gelen silahlı soygun anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şubeye müşteri olarak giren şahsın silahlı soygunu ve sonrasındaki kaçma anları görüntülere yansıdı. Olaydan iki hafta sonra İstanbul'da yakalanan şahıs tutuklandı.

10.11.2022 14:40  Güncelleme: 07:18

31 Ekim 2022 Pazartesi akşam saatlerine doğru Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi'nde bulunan Karaoğlan PTT Şubesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, mesai saatinin bitimine yakın PTT şubesine gelen maskeli ve silahlı bir şahıs şubeyi kapatmak üzere olan çalışanı silahla tehdit ederek yaklaşık 10 bin lirayı çalarak kaçmıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İki hafta önce meydana gelen PTT şubesindeki silahlı soygun anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şubeye müşteri olarak giren M.Ç. isimli şahsın içeri girdikten sonra cebinden silahını çıkarması dikkat çekti. Cebinden silahı çıkardıktan sonra çalışanın olduğu bankoya doğru yönelen şüpheli şahsın çalışana silah doğrultarak kasadaki paraları aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi şubeden çıkarak kaçma anları görüntülerde saniye saniye saniye yer aldı.

Film sahnesi değil gerçek! PTT soygununun kamera görüntüleri ortaya çıktı

İSTANBUL'DA YAKALANDI, GAZİANTEP'TE TUTUKLANDI

Yaşanan olayın ardından PTT şubesinden yaklaşık 10 bin lira çalarak kaçan M.Ç. isimli şahıs önceki gün İstanbul'da yakalandı. Yakalanan şüpheli olayı gerçekleştirdiği Gaziantep'te sevk edildikten sonra adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Film sahnesi değil gerçek! PTT soygununun kamera görüntüleri ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Olay, 31 Ekim 2022 Pazartesi günü Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi'nde bulunan Karaoğlan PTT Şubesi'nde meydana gelmiş, mesai saatinin bitimine yakın PTT şubesine gelen maskeli ve silahlı şahıs, şubeyi kapatmak üzere olan çalışanı silahla tehdit ederek yaklaşık 10 bin lirayı çaldıktan sonra kaçmıştı.

Gaziantep\'te yaşanan PTT soygununun görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te yaşanan PTT soygununun görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sait acar: 10 bin lira için değer mi?Yapacaksan tosunucuk gibi yap.paraların yerini ayarla.kaç yurt dışına birazını ye sonra teslim ol iki yıl yat çık. 50 6 Yanıtla

Advertisement