Gazeteci Haber Amaçlı Görüntüleme Yaparken Darbedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Gazeteci Haber Amaçlı Görüntüleme Yaparken Darbedildi

Gazeteci Haber Amaçlı Görüntüleme Yaparken Darbedildi

Samsun'un Bafra ilçesinde bir gazeteci, haber amaçlı görüntüleme yaparken şüphelinin ağabeyi ve babası tarafından darbedildi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

06.09.2023 16:25

SAMSUN'un Bafra ilçesinde yerel bir internet sitesinde muhabirlik yapan Mehmet Eren Sivrikaya, bıçakla kasten yaralama iddiasıyla adliyeye sevk edilen İ.U.'yu (15) haber amaçlı görüntüledi. Bu anları engellemek isteyen şüphelinin ağabeyi Doğukan U.(22) ve babası Zekeriya U.(50)  Sivrikaya'yı darbetti,  O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Samsun'un Bafra ilçesinde 4 Eylül Pazartesi günü saat 21.30 sıralarında Büyük Park içerisinde bıçaklı kavga meydana geldi. Çıkan tartışma neticesinde N.S.'yi (23) 3 yerinden bıçaklayan İ.U., polis ekiplerince gözaltına alındı. Dün akşam adliyeye sevk edilen İ.U.'yu haber amaçlı görüntüleyen gazeteci Mehmet Emin Sivrikaya, şüphelinin babası Zekeriya U. tarafından tehdit edildi. Bir süre sonra şüphelinin ağabeyi Doğukan U. da adliyeye geldi. Çıkan tartışmada Zekeriya U. ve Doğukan U., gazeteci Sivrikaya'yı darbetti. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Mehmet Eren Sivrikaya, kendisini darbeden Doğukan U. ve Zekeriya U.'dan şikayetçi oldu. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gazeteci Haber Amaçlı Görüntüleme Yaparken Darbedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement