Eyüpsultan'da Silahlı Saldırı: Çatışma Anları Kameralara Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Eyüpsultan'da Silahlı Saldırı: Çatışma Anları Kameralara Yansıdı

Eyüpsultan'da motosikletle takip edilen bir otomobilin önü kesilerek sürücüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Sürücünün karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Olay sonrası taraflar kaçarken, çatışma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

16.10.2023 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İstanbul'da silahlı pusu ve yaşanan çatışma kamerada

Eyüpsultan'da otomobille sokağa giren şahsa motosikletli iki saldırgan silahlı saldırı düzenledi

Şahsın karşılık vermesi üzerine taraflar arasında çatışma çıktı

Saldırı sonrası taraflar araçlarıyla olay yerinden uzaklaştı

Mahalleli panik yaşarken polis olay yerinde çalışma yaptı

İSTANBUL - Eyüpsultan'da kasklı iki saldırgan, motosikletle takip ettikleri otomobilin önünü kesip sürücüsüne silahlı saldırı düzenledi. Sürücünün karşılık vermesi üzerine de taraflar arasında çatışma çıktı. Olay sonrası taraflar araçlarıyla sokaktan uzaklaşırken çatışma anları ise kameralara anbean yansıdı. Mahallenin panik yaşadığı olayla ilgili polis çalışma başlattı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Eyüpsultan Sakarya Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otomobille sokağa giren sürücü, ilerlediği esnada kendisini takip eden motosikletli iki şahıs tarafından önü kesildi. O esnada kasklı 2 saldırgandan biri silahını çıkartarak sürücüye ateş açtı. Sürücüye saniyelerce kurşun yağdıran saldırganlar ardından kaçmaya başladı.

Önünü kesip kurşun yağdırdılar

O esnada aracından inen şahıs silahını çekip karşılık verince sokakta çatışma çıktı. Saldırganlar hızla kayıplara karışırken, sokakta bekleyen şahıs ise bir süre sonra aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, motosikletli ve kasklı saldırganlar otomobilin önünü kesiyor. Saldırgan ardından silahla ateş açarak kaçıyor. Araçtan inen şahıs ise silahla karşılık veriyor. Ardından taraflar sokaktan uzaklaşarak kaçıyor.

Mermiler çevredeki binalara isabet etti

Olayın ardından mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Güvelik şeridi çekerek önlem alan olay yeri inceleme ekipleri, kovanları delil torbasına koydu. Çatışma esnasında birçok mermi çevredeki binaların duvarlarına da isabet etti. Olay nedeniyle ise vatandaşlar bir süre panik yaşadı. Olay yerinde çalışmalarını bitiren polis ekipleri, tarafları tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı.

Eyüpsultan\'da Silahlı Saldırı: Çatışma Anları Kameralara Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eyüpsultan'da Silahlı Saldırı: Çatışma Anları Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement