Eskişehir'de Emniyet Kemeri ve Alkol Kontrolü Eğitimi Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'de Emniyet Kemeri ve Alkol Kontrolü Eğitimi Verildi

Eskişehir\'de Emniyet Kemeri ve Alkol Kontrolü Eğitimi Verildi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, bin sürücü ve yolcu emniyet kemeri simülasyon aracıyla bilinçlendirildi. Ayrıca, 560 vatandaşa alkolmetre gözlüğüyle farkındalık eğitimi verildi.

07.04.2024 11:15  Güncelleme: 11:17

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, bin sürücü ve yolcuyla emniyet kemeri simülasyon aracı ile 560 vatandaşla ise alkolmetre gözlüğüyle uygulamalı olarak eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde, yolcuların ve sürücülerin emniyet kemeri kullanımı ve alkollü araç kullanmamanın önemi konusunda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi ekiplerinin koordinesiyle çalışma yapıldı. Çalışmalarda, Espark AVM önünde ve Eskişehir Şehirlerarası Otogarı'nda emniyet kemeri simülasyon aracıyla toplamda bin sürücü ve yolcu emniyet kemeri konusunda bilinçlendirildi. 560 sürücü ve yolcuya ise alkolmetre simülasyon gözlüğü ile farkındalık eğitimi verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de Emniyet Kemeri ve Alkol Kontrolü Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement