Ailesini rehin alan firari adam apartman boşluğunda yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ailesini rehin alan firari adam apartman boşluğunda yakalandı

İzmir'de firari hükümlü olan biri, eşi ve 2 çocuğunu rehin aldı. Şahıs, 3 saat süren bıçaklı direnişin ardından polis ekipleri tarafından apartman boşluğunda yakalandı. Yakalanma görüntüleri ortaya çıkarken şahsın çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi.

22.04.2024 15:09  Güncelleme: 15:13

İzmir'de eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp 3 saat bıçakla direnen firari hükümlü şahıs polisin müdahalesi sonucunda apartman boşluğunda yakalandı. Bir anlık dalgınlıktan yararlanan polis ekiplerinin şahsı yakaladığı anlar anbean kaydedildi.

ÖZEL HAREKAT DA DEVREYE GİRDİ

Hakkında 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yılmaz Dai'nin (43) evine gelip 2 çocuğu ile eşini rehin aldığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat polisleri de bölgeye konuşlanırken, polislerin adrese geldiğini fark eden Yılmaz D. apartman boşluğuna çıktı. Rehin alındığı için büyük korku yaşayan eşi ile 2 çocuğu kontrollü şekilde evden tahliye edildi.

3 SAAT DİRENDİ

Polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen teslim olmayan Yılmaz Dai, 3 saatlik bekleyişin ardından apartman boşluğunda durmaya devam etti. İl Emniyet Müdürü Celal Sel'in talimatıyla operasyon düğmesine basan ekipler, Yılmaz Dai'nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Dai'nin kasten yaralama ve memura görevi yaptırmamaktan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Ailesini rehin alan firari adam apartman boşluğunda yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ailesini rehin alan firari adam apartman boşluğunda yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Emir Kozcu: Yaw kardeşim ne uğraşıp kendinizi riske atıyorsunuz iteleyip atın aşağıya gitsin. abd de vuruyorlar bunları. bizim adalet sistemi de böyle sayfalarca suç dosyası ama dışarıda,firari vb.vb. 56 2 Yanıtla
  • Mehmet Güven: Küfür duyuluyor :) 19 1 Yanıtla
    Emir Kozcu: Kulak sağlam baskan:)) 4 0
  • Recep Özdoğan: Dünya bunun için HİLAFET E muhtaç 8 12 Yanıtla

Advertisement