Eşini öldüren katile hakimden ders gibi yanıt: Böyle sevmeyin - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini öldüren katile hakimden ders gibi yanıt: Böyle sevmeyin

Çorum'da geçen yıl meydana gelen olayda, boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Arif Ergin tutuklandı. Ergin hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada sanık, eşini aldattığı için öldürdüğünü itiraf etti.

29.03.2024 12:44  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 Eylül'de işlenen kadın cinayetinin duruşmasında boşandığı eşini öldüren adamla hakimin konuşması mahkemeye damga vurdu. Eşini neden öldürdüğünü soran hakime çok sevdiğini vurgulayan zanlı, hakimden "Böyle sevgi olmaz" karşılığını aldı.

Gazi Caddesi'nde Arif Ergin, olaydan 2 ay önce boşandığı ve cadde ortasında tartıştığı Zehra Gümüş'ü, yanındaki bıçakla 16 yerinden yaraladı. Gümüş, caddedeki mağazaya sığındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı Gümüş, kurtarılamadı. Olaydan sonra parkta suç aletiyle yakalanan Arif Ergin, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameyle, Arif Ergin hakkında, 'Boşandığı eşi kasten öldürme, kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"KULAĞIMA EŞİMLE İLGİLİ DEDİKODULAR GELMEKTEYDİ"

Ergin, Çorum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada, tutuklu sanığın yanı sıra tarafların yakınları, taraf avukatları ve 11 tanık da hazır bulundu. Arif Ergin savunmasında, "Eşimin sağlık problemleri var denildiği için ailesiyle de görüşme yaptıktan sonra anlaşmalı boşanma yoluna gittik ve boşandık. Zehra Gümüş hastanede hasta bakıcı olarak görev yapıyordu. Eve uzun süre gelmediği günler de olurdu. Hasta baktığını söylüyordu. Tabii kulağıma eşimle ilgili dedikodular da gelmekteydi. Ama ben tüm bunlara ihtimal dahi vermiyordum.

"AMACIM KENDİMİ KORUMAKTI"

Bir iş için çarşıda arkadaşımla buluşmuştum. Kahvede oturup çay içerken ayrıldığım eşimi gördüm. Yanında bulunan erkek biraz onun önünden yürüyordu. Ben de peşlerinden gittim, yanındaki erkekle bir mağazaya girdiler ve bir süre sonra da ellerinde poşetlerle dışarı çıktılar. Ben de yan mağazaya girdim ve bir bıçak aldım. Amacım, olası bir durumda kendimi korumaktı.

Bir otomobile bindiler, ben de peşlerinden takip ettim. Otomobilin arkasında 'Biz bitti demeden bitmez' yazıyordu. Eşimin sosyal medyasında da aynı yazı vardı. Bir mağaza önünde durdular. Birbirlerine sarılarak ayrıldılar. Sonra yanına gittim ve 'Benden bu adam için mi ayrıldın' diye sordum. Bana, 'Bu dünyada sen de çocuklarım da artık benim için yok' diyerek tepki gösterdi. Daha sonra neler olduğunu hatırlamıyorum" dedi.

'"ALDATTIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Duruşmada, mahkeme başkanı, "Şimdi sana bir soru soruyorum, Zehra Gümüş'ü sen mi öldürdün?" dedi. Tutuklu sanık ise "Evet ben öldürdüm" diye cevap verdi. Mahkeme başkanının "Peki neden öldürdün?" sorusuna ise sanık "Ben eşimi çok seviyordum" cevabını verdi. Bunun üzerine mahkeme başkanı, "Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin. Zaten boşanmışsın, bu kadın senin için mülk değil. Tarla değil, arsa değil, neden cinayeti işledin?" dedi. Sanık Arif Ergin ise "Beni aldattığı için öldürdüm" diye yanıtladı. Duruşma, tanıkların dinlenmesi ve eksik evrakın tamamlanması için ertelendi.

Eşini öldüren katile hakimden ders gibi yanıt: Böyle sevmeyin
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini öldüren katile hakimden ders gibi yanıt: Böyle sevmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Emre Kılıç: Valla ben adamdan yanayım eli ekmek gören kadın yoldan çıkıyor kim ne derse desin 137 208 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Emre ozaman niye yirtiniyorsunuz tesettürlü kızları okula almadılar diye 49 15
  • Osman Koca: seviyordum ama boşandım.boşandım ama beni aldattı...gerizekalı mal 178 11 Yanıtla
  • Gencay Ozcetin: Adam haklı da,değmez be kardes kendini yaktın 63 116 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Ömür boyu hapis sönen ocak çocuklar perişan 103 4 Yanıtla
    Selim Kayisi: Çocuklar perişan olmasın diye adamı içeri atmamak lazım değil mi ? 26 40
  • Mustafa Doğan: boşanmışsın senin onla ilgin kalmamışki ne senin ne onun özeli seni ilgilendirme ayrıldığın birisinin özel hayatı seni ne ilgilenidirir? senden ayrılmakta haklıymış demekki yazık değilmi o çocuklara 76 6 Yanıtla
    Mehmet Güven: evliyken başlamış adam şüpheleniyordum diyor. 27 30
  • süleyman hakan gökşen: İDAM ŞART 38 9 Yanıtla
  • Kont Almasi: Millet işin kolayını bulmuş... ağır tahrik sayılsın diye yok aldattı...yok hakaret etti bahaneler... kadın dan boşan sonra da aldattı de...eminim aldatma falan yok... müebbetten yırtmak için söylüyor... 22 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement