Erzincan'da maden faciası sonrası Anagold firmasının iş ilanı tepki çekti - Son Dakika
3.Sayfa

Erzincan'da maden faciası sonrası Anagold firmasının iş ilanı tepki çekti

Erzincan İliç'te meydana gelen maden faciası sonrasında, siyanürlü toprak yığını altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ederken, Anagold firması iş ilanı yayınladı. İlanda 'İnsanları önemseyen şirket kültürü' ifadesi yer alması tepkilere neden oldu. İlanın geri çekildiği görüldü.

16.02.2024 09:35  Güncelleme: 08:48

Erzincan İliç'te 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciası sonrasında, siyanürlü toprak yığını altında kalan 9 işçiyi arama çalışması devam ediyor. Olay sonrası tepkilerin odağına oturan Anagold firması, 15 Şubat Cuma günü kalite kontrolcü, örnekleme gibi alanların da bulunduğu toplam 8 birim için iş ilanı yayınladı. Bir süre sonra geri çekilen ilanda "İnsanları önemseyen şirket kültürü" ifadesi yer aldı.

MADEN JEOLOĞU İLANI VERDİLER

Toprak kayması sonrası madendeki tüm faaliyetlerin durdurulduğunu açıklamasına ve 9 işçi için arama faaliyetleri devam etmesine karşın iş ilanı yayınlayan Anagold Madencilik A.Ş., bir kez daha tepki çekti. Söz konusu ilanda, "İnsanları önemseyen şirket kültürü" ifadesinin yanında şunlar yer aldı: "Dünya çapında hızla büyüyen altın madenciliği ve malzeme şirketimiz Anagold Madencilik için Maden Jeologu arıyoruz. Size şunları sağlayacağız:

  • İnsanları önemseyen bir şirket kültürü
  • Altın madeni sektöründe dünyanın en ayrıcalıklı tesislerinden birinde kariyer yapmak
  • Hem kişisel hem de mesleki gelişim için mükemmel öğrenme deneyimi ve fırsatlar
  • Şirket desteği konaklama ve diğer avantajlar/ayrıcalıklar
Erzincan'da toprak altındaki işçiler aranırken Anagold firması iş ilanı yayınladı

İLAN GERİ ÇEKİLDİ

Durumun ortaya çıkması üzerine şirketin ilanı geri çektiği görüldü. Şirketin Linkedln ilanında "Başvuruları artık kabul etmiyor" uyarısı yer aldı. Şirketin "maden felaketi" olarak değerlendirilen olayla ilgili en son yaptığı yazılı açıklamada "Şirketimiz, işçi sağlığı ve güvenliğini her zaman en üst düzeyde tutmayı taahhüt etmektedir. Bu nedenle, yaşanan olayın nedenlerini tam olarak anlamak ve benzer durumların tekrarlanmasını önlemek için gereken tüm adımları atmaya kararlıyız." ifadeleri yer almıştı.

Erzincan\'da maden faciası sonrası Anagold firmasının iş ilanı tepki çekti

Son Dakika 3.Sayfa Erzincan'da maden faciası sonrası Anagold firmasının iş ilanı tepki çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tolga karabulut: Ülke talan ediliyor her yönden adamlar 100 milyan dolar yatırım yappmış erzincan bölgesine kazandıkları para 4 milyar dolar açıklamalara bılancolara bakın kendı vatandasımız kurbanlık koyun gibi ulke her yönden sömürü altında ! 63 7 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Ahhhh Aziz NESİN ahhh sana hak vereceğim hiç aklıma gelmezdi 28 3 Yanıtla
  • mert çelik: yahudi rakafellerden beklenen haraketler tv de ızledım 23 0 Yanıtla
  • Hüseyin Taşkın GÜLER: Her anlamda dibi görmeye devam 22 0 Yanıtla

Advertisement