Emekli Uzman Çavuş, Boşanma Kararını Öğrenince Ailesini Katletti - Son Dakika
3.Sayfa

Emekli Uzman Çavuş, Boşanma Kararını Öğrenince Ailesini Katletti

Kocaeli'de emekli uzman çavuş Nevzat Acar, boşanma kararını öğrendikten sonra eski eşi ve çocuklarını öldürdü, kızını ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Acar'ın ailesini tehdit ettiği ve boşanma kararının eline ulaşmasıyla saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

25.10.2023 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1) KOCAELİ'DE AİLESİNİ KATLEDEN UZMAN ÇAVUŞ, OLAYDAN 3 GÜN ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞ

KOCAELİ'de eski eşi Züleyha (47) ile oğlu Oğuz Can'ı (26) tabanca ile öldürüp, kızı Nur Seda'yı (22) da ağır yaralayıp, aynı silahla intihar eden emekli uzman çavuş Nevzat Acar'ın (53), boşanmak istemediği, bu nedenle ailesini tehdit ettiği, olaydan 3 gün önce boşanma ile sonuçlanan dava kararının eline ulaşması ile saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Olay, 23 Ekim'de Gölcük ilçesi Merkez Mahallesi Donanma Caddesi 4'üncü Sokak'taki evde meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat Acar, eski eşi Züleyha Acar ile çocukları Nur Seda ve Oğuz Can Acar'ı tabanca ile vurup, aynı silahla intihar etti. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Züleyha Acar ile Oğuz Can Acar'ın hayatını kaybettiği belirlendi, nişan hazırlığı yapan Nur Seda Acar ise hastaneye kaldırıldı. Genç kızın yoğun bakımda tedavisi sürerken, Nevzat, Züleyha ve Oğuz Can Acar'ın cenazeleri dün Zonguldak'a getirildi. Nevzat Acar, Çaycuma ilçesi Yukarıdere köyünde toprağa verildi. Züleyha ve Oğuz Can Acar'ın cenazeleri ise Çaycuma ilçesi Karalar Mahallesi'nde defnedildi. Cenazede ailenin yakınları, ağıt yakıp, gözyaşı döktü.

Öte yandan Nevzat Acar'ın eşine 12, oğluna 9, kızına da 3 kez el ateş ettiği belirlendi. Boşanmak istemeyen Nevzat Acar'ın ailesini tehdit ettiği, olaydan 3 gün önce boşanma ile sonuçlanan dava kararının eline ulaşması ile saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

'BOŞANMA SONUÇLANINCA PUSU KURUYOR'

Kuzeni Züleyha Acar'ın boşandığını ancak soyadını bile değiştiremeden öldürüldüğünü belirten Burak Çelikkanat (47), "3 yıldır boşanma davası vardı. Olaydan 3 gün önce boşanma sonuçlanıyor. Kararı da Nevzat Acar'ın eline gidiyor. Duyduğumuza göre tehdit etmiş; 'Boşanma davası sonuçlanınca sizi öldüreceğim, tarayacağım' demiş. Boşanma sonuçlanınca adam pusu kuruyor. Gölcük'te onları takip etmiş. En sonunda ablam çocukları ile eve girerken kapının önünde kıstırıyor. Dışarıdan kurşun sıkıyor ve çocuğunun ayağına geliyor, tekrar ateş edince karnına geliyor. Kapı açılınca oğluna sırtından da sıkıyor. 9 tane kurşun sıkmış. Kızı, babasını tutmaya çalışırken ayağından, karnından vuruyor. Eve giremiyorlar. Bunlar, hep merdiven boşluğunda oluyor. Ablam o ara polisi aramış. Sonra ablama 12 tane kurşun sıkıyor. Çıkarken de kızının başına ateş etmiş. Ablam ile oğlu orada vefat ediyor. Kız da şu an hastanede. Kızın sevdiği vardı, nişanlanacaktı maalesef o da olmadı" dedi.

Emekli Uzman Çavuş, Boşanma Kararını Öğrenince Ailesini Katletti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Emekli Uzman Çavuş, Boşanma Kararını Öğrenince Ailesini Katletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement