Edirne'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı - Son Dakika
3.Sayfa

Edirne'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı

Edirne'de genel asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde araçlar detaylı şekilde arandı ve sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama sorgusu yapıldı. Kurallara uymayan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'un başkanlık ettiği uygulamaların halkın huzur ve güven ortamının sağlanması için sık sık yapılacağı belirtildi.

20.01.2024 09:09  Güncelleme: 09:11

Edirne'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı

EDİRNE - Edirne'de genel asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Denetimler de araçlar tüm nokraları didik didik arandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, özel harekat, trafik ve asayiş şubesi ekiplerinin sağlık yolu üzerinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Saat 21.00 itibarıyla başlayan denetimler de araçların tüm nokraları didik didik arandı. Edirne merkezden yunus timleri ve çevik kuvvet personelinin desteğiyle suç unsurlarının ele geçirilmesi ve aranan kişilerin yakalanması amacıyla düzenlenen geniş katılımlı uygulamada, pek çok noktada uygulama ve arama gerçekleştirildi.

Edirne merkezde bulunan Sağlık yolundaki 4 kavşak ve birçok noktada eş zamanlı yapılan denetim sırasında durdurulan araçlar ekipler tarafından detaylı şekilde arandı. Uygulamada sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama sorgusu da yapıldı. Denetimlerde, kurallara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uygulandı.

Edirne'de polisin gerçekleştirdiği asayiş ve trafik uygulamasına katılan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ekiplerin başında bulundu. Öte yandan denetimlerin halkın huzur ve güven ortamının sağlanması için sık sık, yapılacağını vurguladı

Edirne\'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement