Çorum'da araç alım satımı anlaşmazlığından çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum'da araç alım satımı anlaşmazlığından çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı

Çorum'da araç alım satımı sırasında çıkan tartışmada uzman çavuş Hasan A., Celalettin Akgül'ü vurarak öldürdü, Murat Şahin'i ise ağır yaraladı. Şüpheli Hasan A., polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

02.11.2023 11:56  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇORUM'da araç alım satımındaki anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada Celalettin Akgül'ü (47) tabancayla vurarak öldüren, Murat Şahin'i de (52) ağır yaralayan uzman çavuş Hasan A., (32) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kale Mahallesi'nde dün uzman çavuş Hasan A. ile araç alım satımı işi ile uğraşan Mehmet Şahin ve Celalettin Akgül arasında tartışma çıktı. Otomobil satışındaki anlaşmazlık nedeniyle çıkan tartışmada, uzman çavuş Hasan A., tabancasını çekip Akgül ile Şahin'i vurdu. Celalettin Akgül hayatını kaybederken ağır yaralanan Mehmet Şahin ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şüpheli Hasan A. ise kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Polis, şüphelinin üzerinden 1, olay yerinde ise 2 tabanca buldu. Şüpheli Hasan A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

Çorum\'da araç alım satımı anlaşmazlığından çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'da araç alım satımı anlaşmazlığından çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement