9 Öğrencisini Taciz Eden Öğretmen, Cezaevinde Pijamayla Kendisi Astı - Son Dakika
3. Sayfa

9 Öğrencisini Taciz Eden Öğretmen, Cezaevinde Pijamayla Kendisi Astı

Denizli'deki bir ilkokulda, 9 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni Cezaevindeki koğuşunda kendini pijamasıyla ranzaya asarak yaşamına son verdi.

16.05.2018 15:31  Güncelleme: 15:52

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir ilkokulda, 9 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni Ferruh A. (53), Kocabaş Cezaevi'ndeki koğuşunda kendini pijamasıyla ranzaya asarak yaşamına son verdi.

ELLE TACİZDE BULUNMUŞ

28 Şubat'ta Pamukkale ilçesindeki bir ilkokuldaki öğrencilerden bazılarının velileri, okul yönetimine giderek sınıf öğretmeni Ferruh A.'nın çocuklarına elle tacizde bulunduğunu ileri sürüp, şikayetçi oldu. Bunun üzerine okul yönetimi, durumu, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdi. Başlatılan soruşturma kapsamında sınıf öğretmeni Ferruh A., polis tarafından gözaltına alındı. Tacize uğradığı öne sürülen 9 kız öğrenci, pedagog ve psikolog eşliğinde ifade verdi. Kız öğrencilerin ifadelerinde, öğretmenin kendilerine elle tacizde bulunduğunu söyledikleri öğrenildi. İddiaya göre öğretmen Ferruh A.'nın, parası olup olmadığını kontrol etme bahanesiyle öğrencilerin ceplerine elini sokup, tacizde bulunduğu ileri sürüldü. Polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen sınıf öğretmeni Ferruh A., sevk edildiği adliyede tutuklanıp, Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne konuldu.

KOĞUŞ ARKADAŞLARI BULDU

Ferruh A. bugün, kaldığı koğuşta pijamasıyla kendini ranzaya astı. Ferruh A.'nın koğuş arkadaşları tarafından bulunan cesedi, cezaevi savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, Ferruh A.'nın intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

9 Öğrencisini Taciz Eden Öğretmen, Cezaevinde Pijamayla Kendisi Astı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 9 Öğrencisini Taciz Eden Öğretmen, Cezaevinde Pijamayla Kendisi Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Müslüman: Ya iftiraysa 29 1 Yanıtla
    Mehmet adem: Senin cocugçocuğuna böyle birşey yapsa biri yine aynı dusunurmuydun 4 2
  • bence : Iftira çoğaldı diyorum benim görüşüm ... 25 4 Yanıtla
  • Gsli : Adam iftiraya uğramışsa. Olumsuz yorum yapanlar, sizlerin iftiraya uğramamak gibi bir garantiniz mi var. 16 0 Yanıtla
  • GİZEM: İÇERDE OLANLARI TEBRİKLER CEZASINI VERDİĞİ İÇİN 4 12 Yanıtla
  • suna: şimdiki kız çocukları çok iftarici valah babalarına bile yaparlar .ben onlara inanmam 8 8 Yanıtla
  • mia: ben bu işi anlamadım. okul zamanında öğretmenlerimiz sıksık üst araması yaparlardı bizlere. acaba sigara başka bişey falan taşıyormuyuz diye. şimdi bunuda yapsan taciz oluyor desene. ben açıkçasıı inanmıyorum bu olaya hiç inandırıcı gelmedi. şayet iftira ise varya vay ananm vay vebal çok büyük. 12 3 Yanıtla
  • Nuray olguner: Bence iftiraya maruz kaldiki onuruna yetiremedi intihar etti allah rahmet eylesin 12 2 Yanıtla
  • Lo lo: Ya iftiraysa,ya yanlış anlaşılma ise 14 0 Yanıtla
  • crazy: Yapmışmı yapmışlar mı bilemedim 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement