Ceylanpınar'da güvenlik güçleri yeni yılda unutulmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Ceylanpınar'da güvenlik güçleri yeni yılda unutulmadı

Ceylanpınar\'da güvenlik güçleri yeni yılda unutulmadı

Şanlıurfa'nın Suriye'ye komşu ilçesi Ceylanpınar'da, yılbaşı gecesi görevi başındaki güvenlik güçleri unutulmadı. İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Kaymakam Uzun ve beraberindekiler daha sonra hastanede geçiren hastaları ziyaret ederek şifa diledi.

01.01.2024 02:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suriye'ye komşu ilçesi Ceylanpınar'da, yılbaşı gecesi görevi başındaki güvenlik güçleri unutulmadı. Güvenlik güçlerini ziyaret eden İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Emrah Uzun, ilçe Emniyet Müdürü Arkın Aydın, İlçe Jandarma Komutanı İlker Bilim ile birlikte sınır hattındaki güvenlik güçlerini, 2024 yılının ilk saatlerinde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Bölgeden ayrılan Kaymakam ve beraberindekiler daha sonra yeni yılı, hastanede geçiren hastaları ziyaret etti. Hastalara şifa dileyen Kaymakam Uzun, yeni yıllarının barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu. Vatandaşlar, kendilerini ziyaret eden devlet yetkililerine teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ceylanpınar'da güvenlik güçleri yeni yılda unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement