Çayırova'da kavgada bıçaklanan genç hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Çayırova'da kavgada bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Çayırova\'da kavgada bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde iki grup genç arasında çıkan kavgada Rıdvan Saygın kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Bir kişi de bacağından yaralandı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

24.10.2023 01:30  Güncelleme: 01:31

KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde iki grup genç arasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan Rıdvan Saygın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, bir kişi de bacağından yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi 210 Sokakta meydana geldi. Husumetli olduğu öğrenilen iki grup genç arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Rıdvan Saygın, kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Kavgayı ayırmaya çalışan arkadaşı da bacağından bıçaklandı. Kavgaya karışan diğer grup olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Gebze'deki özel bir hastaneye kaldırdı. Rıdvan Saygın, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çayırova'da kavgada bıçaklanan genç hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement