Bursa'da bir tekstil fabrikası alevlere teslim oldu! 7 saat sonra söndürebildiler - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da bir tekstil fabrikası alevlere teslim oldu! 7 saat sonra söndürebildiler

Bursa Nilüfer'deki Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın şiddetini artırdı. Fabrikada çalışanın olmadığı öğrenilirken, ekipler 7 saat sonunda yangını kontrol altına aldı.

01.11.2022 22:52  Güncelleme: 10:58

Nilüfer ilçesi Minareliçavuş Mahallesi'ndeki Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, AFAD, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Bursa'da tekstil fabrikasında yangın! Ekipler alevlerle mücadelesi sürüyor

SAATLER SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

İtfaiyeciler, kısa sürede büyüyen ve yoğun dumanın yükseldiği bölgede alevleri kontrol altına alabilmek için çalışma başlattı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın 7 saat sonra söndürüldü.

Bursa'da tekstil fabrikasında yangın! Ekipler alevlerle mücadelesi sürüyor

CAN KAYBI YOK

Yangın bölgesine gelen Vali Yakup Canbolat ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ilgililerden bilgiler aldı. Canbolat, yangına çok sayıda ekibinin müdahale ettiğini, fabrika yetkililerinin tesis içinde işçi olmadığı bilgisini verdiğini söyledi. Vali Canbolat, "Can kaybımız yok" dedi.

Bursa'da tekstil fabrikasında yangın! Ekipler alevlerle mücadelesi sürüyor
Bursa\'da bir tekstil fabrikası alevlere teslim oldu! 7 saat sonra söndürebildiler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da bir tekstil fabrikası alevlere teslim oldu! 7 saat sonra söndürebildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • erdem yıldırım: BU FABRİKA DAHA ÖNCEDEDE YANMIŞSA BUNDA BİRİLERİ SİGORTATAN MANİ ALMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMI TAŞIYOR 26 4 Yanıtla
  • erdem yıldırım: BU AKLIMA ABD DE BİR VATANDAŞIN MİLYON DOLARLIK ARCIN DAN SİGORTADAN PARA ALMAK İÇİN ARCINI TOPRAĞA GÖMÜP ÇALINDI İHBARINDA BULUNUP SİGORTADAN PARA ALMIŞTI BU ŞAHIS ÖLÜNCE EV BİR BAŞKA AİLEYE SATILIYOR VE BAHÇEDE YENİ EV SAHİBİ GEZİNİRKEN ELİNDEKİ ÇUBUĞU TOPRAĞA VURUNCA BOŞ SES ÇIKARIYOR ORAYI KAZIYORLARKİ SON MODEL 70 Lİ YILLARA AİT ARÇ ÇIKIKOR ARŞTIRINCA ESKİ SAHİBİ SİGORTADAN PARA ALMIŞ BU ARAÇ YÜZNDEN 5 4 Yanıtla

Advertisement