Bodrum'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Bodrum'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Bodrum\'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti. Olayın nedeni, alacak verecek anlaşmazlığı olarak iddia edildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

24.10.2023 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da pompalı tüfekli kavga: 1 ölü

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki Ali Arslan hayatını kaybederken, olayda yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi üzerinde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Ali Arslan ve arkadaşı H.K. aralarında alacak verecek yüzünden husumet bulunan H.M. ve H.C.O ile telefonda tartıştı. Taraflar, küfürleşmeye giden tartışma sonrası birbirlerini düelloya çağırdı. Ali Arslan ve arkadaşı, motosiklete binip husumetlilerinin Pedasa Caddesi üzerindeki evine gitti. Evi bulamayan ve bölgede motosikletle gezen 2 arkadaş, havaya ateş açtı. O esnada bölgede silahlanmış şekilde hazır bekleyen H.M.ve H.C.O, motosikletle bölgeye gelen Ali Arslan ve arkadaşına ateş açtı.

Pompalı tüfekle göğsünden vurulan Ali Arslan, motosikletin gidon hakimiyetini kaybederken 2 arkadaş motosikletten yere düştü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Ali Arslan yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı H.K.'ya ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavii altına alındı. Olayın şüphelileri H.M. ve H.C.O. polis tarafından gözaltına alındı.

Ali Arslan'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde hastanedeki tedavisi tamamlanan H.K. da gözaltına alındı.

Gözaltındaki 3 şüphelinin emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bodrum'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement