Bisikletli Genç Kamyonun Kasasına Tutunarak Tehlikeli Yolculuk Yaptı - Son Dakika
3.Sayfa

Bisikletli Genç Kamyonun Kasasına Tutunarak Tehlikeli Yolculuk Yaptı

Bursa'da bir bisikletli genç, İzmir Yolu - Orhaneli Kavşağı'nda ilerlerken sıkıldığı için kamyonun kasasına tutundu. Kamyonun arkasında kilometrelerce giden genç, tehlikeli yolculuğuyla adeta kazaya davetiye çıkardı. Vatandaşlar ise bu anları cep telefonu kameralarına kaydetti.

24.02.2024 10:55

Bisikletli gencin tehlikeli yolculuğu kamerada: Kamyonun kasasına tutundu, kilometrelerce ilerledi

BURSA - Bursa'da kamyonun kasasına tutunarak giden bisikletli gencin tehlikeli yolculuğu, adeta kazaya davetiye çıkardı. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

İzmir Yolu - Orhaneli Kavşağı'nda ilerleyen bir bisikletli genç, çevirdiği pedallardan sıkılınca kamyonun kasasına doğru yanaştı. Kamyonun kasasına tutunan genç, enerjisinden tasarruf ettiğini düşünerek, yolun keyfini çıkardı. Kamyonun kasasına tutunarak giden bisikletliyi gören vatandaşlar ise cep telefonu kameralarına sarıldı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde ana yolda seyir halinde olan kamyonun arkasında bisikletiyle ilerleyen genç, adeta canını hiçe sayarak kazaya davetiye çıkardı.

Bu şekilde kilometrelerce giden bisikletinin tehlikeli yolculuğu ise vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bisikletli Genç Kamyonun Kasasına Tutunarak Tehlikeli Yolculuk Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bisikletli Genç Kamyonun Kasasına Tutunarak Tehlikeli Yolculuk Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement