Pitbull saldırısında iki çocuk yaralandı, köpek iğne ile yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Pitbull saldırısında iki çocuk yaralandı, köpek iğne ile yakalandı

İstanbul'da 2 çocuk, evlerinde beslenen pitbullun saldırısına uğradı. Çocuklar çığlık çığlığa evden kaçarken köpek ise dışarı kaçtı. Olay yerine gelen ekipler köpeği iğne ile yakalarken, bölge sakinleri ise bakılması yasak pitbullu evde besleyen kadınla tartıştı.

15.12.2023 10:44  Güncelleme: 15:55

İstanbul Beylikdüzü'nde evde beslenen pitbull, iki çocuğa saldırarak yaraladı. Apartman bahçesinde gezinen köpekten korkan vatandaşlar dışarı adımını atamazken köpeği besleyen kadın ile bina sakinleri arasında yaşanan tartışma ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

PİTBULL ÇOCUKLARA SALDIRDI

Akşam saatlerinde Dereağzı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda 12 yaşlarında 2 çocuğu ile yaşayan N.B. bir süredir evinde arkadaşının pitbull cinsi köpeğini besliyordu. N.B.'nin evde olmadığı sırada evde bulunan köpek, çocuklara saldırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran çocuklar panikle daire kapısını açarken köpek dışarı çıktı. Apartmanın bahçe kısmında bekleyen köpekten korkan çocuklar ve diğer bina sakinleri ise evlerinden dışarı çıkamadı.

Beylikdüzü'nde Pitbull Saldırısı: Çocuklar Yaralandı

BİNA SAKİNLERİ KADINLA KAVGA ETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler eve girmeden önce sokağa gelen N.B., köpeğin yanına giderek bağladı. Eve giren sağlık ekipleri çocukları ambulansa bindirerek hastaneye kaldırdı. Bir süre sonra apartman sakinleri ve N.B. arasında köpeği binada istememeleri sebebiyle tartışma yaşandı.

Beylikdüzü'nde Pitbull Saldırısı: Çocuklar Yaralandı

Sokağa gelen Beylikdüzü Belediye ekipleri, köpeği ilaç ile sakinleştirdikten sonra araca bindirip barınağa götürdü. Bacaklarından yaralanan çocuklar S.G. ve U.G.'nin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Beylikdüzü'nde Pitbull Saldırısı: Çocuklar Yaralandı
Pitbull saldırısında iki çocuk yaralandı, köpek iğne ile yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pitbull saldırısında iki çocuk yaralandı, köpek iğne ile yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement