Beşiktaş Kuruçeşme'de ahşap bir binada çökme meydana geldi, 1 kişinin enkaz altında kaldığı söyleniyor. - Son Dakika
3.Sayfa

Beşiktaş Kuruçeşme'de ahşap bir binada çökme meydana geldi, 1 kişinin enkaz altında kaldığı söyleniyor.

Beşiktaş Kuruçeşme'de ahşap bir binada çökme meydana geldi, 1 kişinin enkaz altında kaldığı söyleniyor.

12.08.2023 15:49

Beşiktaş'ta restorasyon yapılan binada çökme: Enkaz altında kalan şahıs 1 buçuk saatlik çalışmayla kurtarıldı

İSTANBUL - Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan 3 katlı binanı duvarının yıkılması sonucu enkaz altında kalan 22 yaşındaki stajyer mimar ekiplerin 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından yaralı olarak çıkarılarak hastaneye sevk edildi.

Olay saat 15.30 sıralarında Kuruçeşme'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir süredir restorasyon yapılan tarihi binada işçilerin çalışması sırasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı duvar kısmında çökme meydana geldi. Sesi duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Hafif şekilde yaralanan bir işçi hastaneye götürüldü. Çalışanların göçük altında 22 yaşındaki Mimarlik öğrencisinin kaldığı ihbarı üzerine de olay yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alanda hassas burunlu köpekli aramada yapıldı.

1 buçuk saat sonra ulaşıldı

Yaklaşık 1 buçuk saatlik arama kurtarma çalışmasının ardından 22 yaşında olduğu söylenen öğrenci yaralı olarak kurtarıldı. Genç çalışan ambulans ile hastane kaldırıldı.

Beşiktaş Kuruçeşme\'de ahşap bir binada çökme meydana geldi, 1 kişinin enkaz altında kaldığı söyleniyor.
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beşiktaş Kuruçeşme'de ahşap bir binada çökme meydana geldi, 1 kişinin enkaz altında kaldığı söyleniyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement