Ankara'da sokak ortasında eşini ve kayınpederini vuran şahıs intihar etti - Son Dakika
3. Sayfa

Ankara'da sokak ortasında eşini ve kayınpederini vuran şahıs intihar etti

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir şahıs, eşini ve kayınpederini silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Bölgeye ambulans ve polis ekibi sevk edilirken yaralıların son durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

21.10.2022 14:59  Güncelleme: 18:03

Elmadağ'da yaşanan olayda polis memuru Eke, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi ve kayınpederinin içinde bulunduğu aracı ilçe girişinde durdurdu. Eke ile eşi ve kayınpederi, araçlarından inerek tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmada Serkan Eke, önce eşini ve kayınpederini, ardından kendisini tabancayla vurdu.

3'Ü DE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis memuru Eke'nin özel harekatta görev yaptığı, 1 ay önce şark görevinden döndüğü belirtildi. Çiftin iki çocuklarının bulunduğu öğrenildi

Ankara\'da sokak ortasında eşini ve kayınpederini vuran şahıs intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ankara'da sokak ortasında eşini ve kayınpederini vuran şahıs intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zehra Tekin: Yaziklar olsun insanimiza insanligimiza.orda yatanlar tavuk ölusümü yanlarindan gecip merakla bakiyolar. Sirf ordaki olayi ben gordum biliyorum demek agizlarindan kopukler saca saca anlatabilmek icin yaptiklarina bak 6 3 Yanıtla

Advertisement