Bahar Candan ve Nihal Candan'ın savcılık ifadesi alınıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın savcılık ifadesi alınıyor

İstanbul'da suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile birlikte şüpheli Hacı İsrafil S.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi. Bahar Candan'ın savcılık ifadesi alınmaya başlandı ve ardından kardeşi Nihal Candan'ın ifade vermesi bekleniyor.

16.11.2023 15:22

Candan kardeşler savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi

İSTANBUL - Sosyal medya fenomenleri Bahar- Nihal Candan ve Hacı İsrafil S. isimli şahısların savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve beraberinde ki şüpheli Hacı İsrafil S. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliye'sine getirilmişti. Candan kardeşlerin savcılıktaki ifadeleri tamamlandı. Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Bahar Candan ve Nihal Candan\'ın savcılık ifadesi alınıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bahar Candan ve Nihal Candan'ın savcılık ifadesi alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement