Kızının vefat haberini alan felçli baba fenalaşarak hayata veda etti - Son Dakika
3.Sayfa

Kızının vefat haberini alan felçli baba fenalaşarak hayata veda etti

Kızının vefat haberini alan felçli baba fenalaşarak hayata veda etti

Fatsa ilçesinde sarma sarmak için ağaca çıkan Nargül Baştürk, düşerek hayatını kaybetti. Acı haberi alan felçli baba Mehmet Özcan da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve kızının ölümünden bir saat sonra hayatını kaybetti. Baba ile kızı İmeçli Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

11.06.2023 11:15  Güncelleme: 13:47

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı İmeçli Mahallesi'nde oturan Nargül Baştürk, sarma sarmak için evinin önündeki asma ağacına çıktı. Dengesini kaybederek ağaçtan düşen Nargül Baştürk, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

BABA DA 1 SAAT SONRA ÖLDÜ

Öte yandan, kızının acı haberini alan felçli baba Mehmet Özcan, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Baba Özcan da doktorların tüm müdahalesine rağmen, kızının ölümünden 1 saat sonra hayatını kaybetti.

Baba- kız, 1 saat arayla vefat etti

TOPRAĞA VERİLDİLER

Baba ile kızının cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak İmeçli Mahallesi'ne getirildi. Özcan ile kızı Nargül Baştürk için İmeçli Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Baba- kız, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Baba- kız, 1 saat arayla vefat etti
Baba- kız, 1 saat arayla vefat etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kızının vefat haberini alan felçli baba fenalaşarak hayata veda etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement