Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu'nda Okul Servis Araçları Denetlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu'nda Okul Servis Araçları Denetlendi

Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu\'nda Okul Servis Araçları Denetlendi

2023-2024 eğitim öğretim yılında 'Okul Yolunda Her Şey Yolunda' sloganıyla ülke genelinde başlatılan denetimler kapsamında Aydıntepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi personelleri, Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu önünde bilgilendirme faaliyeti düzenledi ve okul servis araçlarında denetim gerçekleştirdi. Ekipler, trafikte yapılan yanlışların sonuçlarını anlatarak öğrencilere trafik kurallarını hatırlattı. Denetimde emniyet kemeri kullanımı ve 'Dur' yazılı levhaların bulundurulması gibi konular üzerinde duruldu. Sürücülere çocukların güvenliği ve huzuru için gerekli uyarılar yapıldı.

19.09.2023 09:32

2023-2024 eğitim öğretim yılında 'Okul Yolunda Her Şey Yolunda' sloganıyla ülke genelinde başlatılan denetimler dahilinde Aydıntepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli personellerce Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu önünde bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu, okul servis araçlarında denetim gerçekleştirildi.

Trafikte yapılan yanlışların getirdiği kötü sonuçlardan bahseden ekipler, trafikte uyulması gereken kuralları öğrencilere hatırlattılar.

Servis araçlarında yapılan denetimde emniyet kemeri kullanımına vurgu yapıldı, servis araçlarında bulundurulması zorunlu olan 'Dur' yazılı levhalar kontrol edildi. Denetim sonucunda servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutup, çocukların huzur ve güven içerisinde okullarına gidiş ve gelişlerini sağlamak amacıyla sürücülere gerekli uyarılar ekiplerce yapıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu'nda Okul Servis Araçları Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement