Arsızlığa hırsızlığı da ekledi! Kurye acı içinde kıvranırken bir de telefonunu çaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Arsızlığa hırsızlığı da ekledi! Kurye acı içinde kıvranırken bir de telefonunu çaldı

Arsızlığa hırsızlığı da ekledi! Kurye acı içinde kıvranırken bir de telefonunu çaldı

İstanbul Harbiye'de yasak yerden dönüş yapan taksiyle seyir halinde olan motosikletli kuryenin çarpışmasının ardından gerçekleşen kazada herkesi hayrete düşüren ilginç anlar yaşandı. Moto kuryenin acı içerisinde kıvrandığı anlarda yanına yaklaşan bir şahsın, kazazedenin telefonunu çalarak kayıplara karışması görenleri hayrete düşürdü.

12.05.2021 11:11  Güncelleme: 15:07

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Harbiye'de dün meydana gelen kazadan sonra yaşananlar, olayın kazadan daha çok konuşulmasına neden oldu. Harbiye'de yasak olmasına rağmen dönüş yapan taksi, doğru yönden gelen moto kuryeyle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yerde kalan moto kurye, acı içerisinde kıvranırken, kazazedenin yanına sinsi sinsi yaklaşan şahıs, moto kuryenin telefonunu çalarak, kalabalığın da etkisiyle hızlı şekilde bölgeden uzaklaştı. Hırsızlık anları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

YASAK YERDEN DÖNÜŞ YAPTI

23 Nisan Cuma günü Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşanan olayda, seyir halinde olan ticari taksi sürücü, yasak yerden sola dönüş yapmak istedi. Aniden direksiyon solu kıran taksiye o esnada seyir halinde olan motosikletli kurye C.E. çarptı.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

3 BİN LİRA DEĞERİNDE

Çarpmanın etkisiyle kurye yere savrularak hafif şekilde yaralanırken, 3 bin lira değerindeki cep telefonu ve eşyaları yere saçıldı. Kazanın ardından yaralı kurye yerde sağlık ekiplerini beklediği esnada kaza yerine gelen bir şahıs, yerdeki cep telefonunu kaşla göz arasında çaldı.

HASTANEDE CEP TELEFONU OLMADIĞINI FARK ETTİ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kurye C.E.'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Hastanede tedavisi tamamlanan kurye C.E. eşyaları arasında cep telefonunun olmadığını anladı.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Bunun üzerine kurye, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, kazanın yaşandığı yerin güvenlik kamera görüntülerini detaylı olarak incelemeden geçirdi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan incelemeler sonucunda kuryenin telefonunun kazanın hemen ardından yaklaşan bir şahıs tarafından çalındığı tespit edildi. Bunun üzerine çalışmaları derinleştiren Şişli polisi, şahsın kullandığı güzergahtaki kamera görüntülerini tek tek değerlendirdi.

Saatlerce izleme yaparak şahsın eşkalinin ardından da kimliğini tespit eden polis ekipleri, A.G. isimli şahsı hırsızlık esnasında üzerindeki giydiği kıyafetlerden tespit ederek Kağıthane Çağlayan Tüneli'nde kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Burada "açıktan hırsızlık" suçundan adli işlemi yapılan A.G. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevine teslim edildi.

Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı
Arsızlığına hırsızlığını da ekleyince olanlar oldu: Kurye acı içinde kıvranırken telefonunu çaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arsızlığa hırsızlığı da ekledi! Kurye acı içinde kıvranırken bir de telefonunu çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yorumcu: Senin allah bin belanı versin.Ne desek az.O kuryenin yakınlarını arayıp yardım istemesi gereken en zor anında bunu yap... 19 0 Yanıtla
  • Müslüman türk dev. Eş başkanı : Tamam evladım.develeri yükledik nerede buluşalım 1 3 Yanıtla
  • Ey Müslüman halk ne dururuz : Tüm Türk devletleri ilk kıbleniz için daha ne duruyoruz. Türk devletleri başkanları şimdi asker göndermenin tam zamanı. Yaş sınırı koyarak gönüllü gitmek isteyenleri de hızlıca eğitim verip göndermeli. İlk kiblesini koruyamayan son kiblesini evini de koruyamaz. Mesci aksa ve kudüs sadece filistinlilerin değil tüm müslümanlığa emanet peygamberimizden. 2 1 Yanıtla
  • Ya müslüman : Sen daha gitmedin mi nasıl müslümanın allah aşkına hemen git hemen git dinen suç işliyor sun cehennemlik olmadan hemen git battal gazi kalırsan gazi ölürsen niyazi.din elden gitmeden yetiş provokatör seni. 0 1 Yanıtla
  • Esnaf: Arkadaşlar bu hangi müslüman türk devletlerinden bahsediyor ya bir aciklama duymadınız varmı 0 0 Yanıtla
  • Adalet: La Insanlara hiç güven kalmadı ne kadar Namusdan Sereften Haysiyetten Dogruluktan söz eden Ne kadar Allah adını ağızından düşürmeyen varsa hepsi tam tersi çıktı. Bu tip Insanlar yüzüne yanlışı Doğruyu ayırt edemez hale geldik. Ayni Dilenciler gibi, aynı Çocukları kadınları taciz edenler gibi, Aynı evimizi soyan Anamizi Babamızı parası altınlar için katleden yakinlarimiz komşularımız gibi Insanlar artık birbirinden korkar hale geldi. 0 0 Yanıtla

Advertisement