Ara sokaktan hatalı çıkıp motosiklete çarpan sürücü, olay yerinden kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Ara sokaktan hatalı çıkıp motosiklete çarpan sürücü, olay yerinden kaçtı

Denizli'de ara sokaktan hatalı şekilde çıkan hafif ticari araç ve ana yolda seyir halinde olan motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün yaralanarak hastaneye kaldırıldığı kazaya neden olan otomobil sürücüsü ise arkasını bile bakmadan olay yerinden kaçtı. O anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

02.11.2021 22:27  Güncelleme: 22:31

Muratdede Mahallesi'nde kontrolsüz şekilde ara sokaktan ana yola çıkan plakası alınamayan hafif ticari araç, saat 20.00 sıralarında Çağrı Çakıcı'nın (23) kullandığı 20 AAR 620 plakalı motosiklette çarptı.

Ara sokaktan hatalı çıkıp motosiklete çarpan sürücü, arkasına bile bakmadan kaçtı

ARKASINA BİLE BAKMADAN KAÇTI

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Çakıcı, yaralandı. Kazaya neden olan hafif ticari araç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınan motosiklet sürücüsü Çakıcı'nın durumunu iyi olduğu bildirildi.

Ara sokaktan hatalı çıkıp motosiklete çarpan sürücü, arkasına bile bakmadan kaçtı

SÜRÜCÜYÜ BELİRLEMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde motosikletteki kişi hafif ticari araca çarptıktan sonra metrelerce savrularak yola düşerken, araç sürücüsü ise durmadan yoluna devam etti. Görüntüleri izleyen polis, aracın plakasını ve sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.

Ara sokaktan hatalı çıkıp motosiklete çarpan sürücü, olay yerinden kaçtı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ara sokaktan hatalı çıkıp motosiklete çarpan sürücü, olay yerinden kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement