Çevreye aldırış etmeden çatışmaya girdi! Saldırgan meğerse halüsinasyon görüyormuş - Son Dakika
3.Sayfa

Çevreye aldırış etmeden çatışmaya girdi! Saldırgan meğerse halüsinasyon görüyormuş

İstanbul'da Aziz Ç. isimli kişi alkolün etkisiyle halüsinasyon gördüğü ve kendi kendine çatıştığı iddiasıyla bir binanın giriş kapısından dışarıya kurşun yağdırdı. Çevredeki insanlar korku ve panik içinde kaçışırken durumu polise bildirdi. Şüpheli kısa sürede yakalandı ve evinde yapılan aramada çok sayıda mermi ve bıçak bulundu. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken, çevredeki binalara isabet eden kurşun izleri tespit edildi.

23.04.2024 15:43

İstanbul'da meydana gelen olayda Aziz Ç. isimli kişi binanın giriş kapısından dışarıya doğru kurşun yağdırmaya başladı. Çevrede bulunanlar korku ve panik içerisinde kaçışırken durumu polis ekiplerine haber verdi. Şüpheli kısa süre içerisinde yakalanırken, Aziz Ç.'nin, alkolün etkisiyle halüsinasyon gördüğü ve kendi kendine çatıştığı belirlendi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aldığı alkolün etkisiyle halüsinasyon gördüğü öne sürülen 38 yaşındaki Aziz Ç., bir binanın girişine sığınarak sokağa kurşun yağdırdı. Zaman zaman kapı aralığından etrafı gözetleyen şüpheli garip hareketler sergileyerek ateş etmeye devam etti. Silah seslerini duyan çevre sakinleri korku dolu anlar yaşarken durumu polis ekiplerine bildirdi.

15 ADET KOVAN, 10 ADET MERMİ ÇEKİRDEĞİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Etrafa rastgele kurşun yağdıran Aziz Ç.'yi yakalayan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde,15 adet kovan, 10 adet mermi çekirdeği olduğu tespit edildi. Sıkılan kurşunlardan 3'ü farklı binalara isabet etti.

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

EVİNDEN MERMİ VE BIÇAK ÇIKTI

Olayda şans eseri can kaybı ve yaralı olmazken yakalan Aziz Ç. sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise 88 adet tüfek ve tabanca mermisi ile 5 bıçak ele geçirildi. Aziz Ç. polis merkezindeki ilk sorgulamasında olay yerinden ayrıldıktan sonra silahı attığını ama tam olarak nereye attığını bilmediğini söyledi.

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

"NE İÇTİYSE NEREYE ATEŞ ETTİĞİNİ DE BİLMİYOR"

Aziz Ç.'nin ifadesinin ardından serbest kaldığı öne sürülürken bir mahalle sakini, "Benim burada çocuklarım var parka gidiyor geliyor, eve girip çıkıyor. Videolar var içeriden sağa sola rastgele ateş ediyor. Bu normal bir şey değil, biz burada çoluk çocuğumuzu rahat bir şekilde dışarı salamayacak mıyız. Bu çocukların can güvenliği kalmamış oluyor. Yakalanıp neden salınıyor, salmışlar. Artık ne içtiyse, ne görüyorsa karşısında nereye ateş ettiğini de bilmiyor. Karşı binada kurşun izleri var, bizim binada bodruma girmiş ateş etmiş" dedi.

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı
Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı
Çevreye aldırış etmeden çatışmaya girdi! Saldırgan meğerse halüsinasyon görüyormuş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çevreye aldırış etmeden çatışmaya girdi! Saldırgan meğerse halüsinasyon görüyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Eski Tüfek.: Bedava yaşıyoruz ,dostlar bedava.... 135 1 Yanıtla
  • Mert kursun : denetimli serbestlikmi 82 0 Yanıtla
  • Onur coban: Artık o kadar normal ki.. Sasırmıyorum haber değeri bile artık kalmadı diyoruz ve normallestiriyoruz .. ne kadar vahim durumdayız 72 0 Yanıtla
  • Serkan Yıldırım: Bu insan mesela daha fazla yasamasin.Itlaf edilsin.Bir daha gun yuzu gormesin.Insan hayati ne kadar ucuz.Suraya bak. 44 1 Yanıtla
  • Onur Tecimer: Niye önüne gelen herkes silah sahibi oluyor. Bu ülkede iç işleri bakanlığı ne yapıyor? 34 1 Yanıtla
  • Salih Kılıç: ve bu dengesiz rahatça silah taşıyabiliyor 24 0 Yanıtla
  • Gakko 23: Kafa güzel neyse kimseye bişe olmamış 16 1 Yanıtla
  • Hakan Yılmaz: Hızlı kovboy… 4 0 Yanıtla
  • Serkan Genç: şaka gibi game over 0 0 Yanıtla

Advertisement