Ankara'da Parkta Silahlı Saldırı: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Parkta Silahlı Saldırı: 3 Kişi Tutuklandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir gencin parkta silahla başından vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Olayda, Doğukan Kabak isimli genç, daha önce husumet yaşadığı U.Ü. ve beraberindeki kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine U.Ü., Kabak'a ateş ettikten sonra kaçtı. Kabak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 6 şüpheli gözaltına alındı ve 3 kişi tutuklandı.

25.10.2023 20:21  Güncelleme: 20:22

Ankara'da parktaki cinayetle ilgili 3 kişi tutuklandı

ANKARA - Ankara'da bir gencin parkta silahla başından vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Olay, Mamak ilçesinde bulunan bir parkta meydana geldi. Doğukan Kabak (23), daha önce husumet yaşadığı U.Ü. ve beraberindeki kişilerle henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine U.Ü., yanında bulunan silahla Kabak'a ateş ettikten sonra beraberindekilerle kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başına isabet eden kurşun sonucu ağır yaralanan Kabak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 6 şüpheli güvenlik ekiplerince gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumundaki kontrollerin ardından, Ankara Adliyesine getirilerek Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Buradaki işlemlerin ardından, M.E., U.Ü., Y.A., 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, A.G.A., S.Ü., Ö.B.T., adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakıldı.

Şüpheli U.Ü.'nün avukatı Ali Erdem, "Karşı tarafla kavga halinde gerçekleşen olayda müvekkilimin haksız tahrikten yararlanma ihtimali bulunmaktadır. Bu nedenle tutuklanması ölçülülük ilkesine aykırı olacaktır. Adli kontrol hükümleri bu aşamada yeterli olacaktır, tutuksuz yargılanmasını talep ederiz" ifadelerine yer verdi.

Ankara\'da Parkta Silahlı Saldırı: 3 Kişi Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Parkta Silahlı Saldırı: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement