Almanya'da Türk'ün Aracında Yasa Dışı Yollarla Taşınan Döner Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Almanya'da Türk'ün Aracında Yasa Dışı Yollarla Taşınan Döner Yakalandı

Almanya'da, bir Türk'e ait aracın bagajında yasa dışı yollarla taşınan 15 adet döner ele geçirildi. Alman polis gördüğü bu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

14.02.2018 21:41  Güncelleme: 10:15

Almanya'da, Magdeburg şehrinde A2 otobanında bir Türk'e ait aracın bagajında yasa dışı yollarla taşınan 15 adet döner ele geçirildi. Avrupa Birliği (AB), geçtiğimiz aylarda dondurulmuş döner konusunda yasak getirmeye çalışmıştı.

Bu olaydan sonra ekmeklerini bu yolla kazanan Türk vatandaşları duruma tepki gösterip "Ekmeğimize kan doğruyor" yorumları yaptı.

15 ADET DÖNER YAKALANDI

Almanya'nın Magdeburg şehrinde A2 otobanında kontrol yapan polis ekipleri, bir Türk'e ait aracın bagajında, yasa dışı yollarla taşınan 15 adet döner ele geçirdi. 52 yaşındaki Berlinli sürücünün, dönerleri Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletine bağlı Münster şehrine getirmek üzere olduğu belirtildi.

SAĞLIK KURALLARININ ÇOK DIŞINDA! HEPSİNE EL KONULDU

Polis, yasa dışı yollarla taşınan dönerlerin halk sağlığını tehlikeye attığını belirterek, dönerlere el koydu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise dönerleri taşıyan aracın bagajının belirlenen sağlık kurallarının çok dışında olduğunu tespit etti. Polis, dönerlerin daha önce de bu şekilde taşınıp taşınmadığını araştırıyor.

"EKMEĞİMİZE KAN DOĞRUYORLAR"

Avrupa Birliği (AB), geçtiğimiz aylarda dondurulmuş döner konusunda yasak getirmeye çalışmıştı. Bu olaydan sonra ekmeklerini bu yolla kazanan Türk vatandaşları duruma tepki gösterip "Ekmeğimize kan doğruyorlar" yorumları yaptı.

Almanya\'da Türk\'ün Aracında Yasa Dışı Yollarla Taşınan Döner Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Almanya'da Türk'ün Aracında Yasa Dışı Yollarla Taşınan Döner Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Umut kaya: Öncelikle almanyada Döner Araba bagajinda tasinmaz soguk dondorucu olmasi lazim zaten suc islemis ekmekten bahsediyor Mercedes biniyorsun ama 13 0 Yanıtla
  • idikutt 04: tamam işte bizim ülkemizdeki suriyeliler ne ise avrupadaki türklerin yaşam şekli aynısı 10 1 Yanıtla
  • vvvvv: Türkler avrupada hiç doğru iş yapmıyor ben dayanamıyorum yaptıklarına isleri güçleri para helalmis harammis hiç önemli değil yeterki para gelsin ... 4 1 Yanıtla
  • adam olun : Sadece para kazanmak için ananizi boyayıp babanıza satmayin ne olduğu belirsiz döner yiyeceginize evinizde et yokmu dingoflar .... 4 0 Yanıtla
  • idikutt 04: gurbetçi kardeşim öncelikle genelleme yaptığım için özür dilerim haklısın yaptığım yanlış .. 1 0 Yanıtla

Advertisement