AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı, polis kıyafeti giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı - Son Dakika
3.Sayfa

AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı, polis kıyafeti giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı

İzmir'de, 7'si tutuklu 69 sanığın yargılandığı organize suç örgütü davasında elektronik kelepçe takılarak adli kontrol tedbiri uygulanan AK Parti İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, evine gelen polis kıyafeti giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

30.05.2019 22:42  Güncelleme: 23:46

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, eski AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş'a, iddiaya göre evine gelen polis kıyafeti giymiş bir kişi tarafından av tüfeği ile ateş açıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurtuluş'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Olay, bugün saat 20.00 sıralarında İsmail Cem Sokak'taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kurtuluş'un evine gelen ve üstünde polis yeleği olduğu iddia edilen kimliği belirlenemeyen bir kişi Ahmet Kurtuluş'a av tüfeği ile ateş açtı. Silah sesleri duyan çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Şüpheli olay yerinden otomobille kaçarken, ağır yaralanan Ahmet Kurtuluş ise ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kurtuluş'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri polis kıyafeti giyen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışmalarda bulunurken, polis çevredeki güvenlik kameraları incelemeye aldı.

AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı, polis kıyafeti giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı
Ahmet Kurtuluş

KURTULUŞ'UN HAKKINDA DAVA AÇILDIĞI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında firari sanık çete lideri Serkan Kurtuluş, dönemin İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Kudret Dikmen ve eski AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş'un da bulunduğu 31'i tutuklu 69 sanık hakkında, organize suç örgütüne üye oldukları gerekçesiyle dava açıldığı öğrenildi.

AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı, polis kıyafeti giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı, polis kıyafeti giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Arif: Allah polislerin yardımcısı olsun özellikle adli polislerin , bir kişiye o kadar yüklenmişler ki adam yazımı yazsın, iş yapsın ,durum mu anlatsın , vatandaşla mı uğraşsın, suçluyla mı uğraşsın, ben üzülüyorum iyi bir düzenleme şart ... 1 3 Yanıtla
  • NOGAY: Polis üniformasını ve teçhizatlarını isteyen, istediği yerden istediği kadar alabilir.. Silahı da öyle... Hatta 10-15 kişi bir araya gelip kendi Polis karakollarını tüm teçhizatı ve ekip arabası da dahil olmak üzere parayı basıp satın alır... EMNİYET TEŞKİLATI KADAR LAÇKA BİR KURUM OLAMAZ !!! ÇÜNKÜ SAHİBİ YOK !!! 3 1 Yanıtla

Advertisement