Son dakika: Ağıldan kaçan küçükbaşları jandarma buldu - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika: Ağıldan kaçan küçükbaşları jandarma buldu

Edinilen son dakika haberine göre Ağıldan kaçan küçükbaşları jandarma buldu Piyasa değeri 50 bin lira olan kayıp 65 küçükbaş hayvan ağıldan yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunarak sahibine teslim edildi Eskişehir'de ağıldan kaçan 65 koyun, jandarma ekiplerinin 3 saatlik araması sonucu bulunarak sahibine teslim edildi.

14.12.2020 14:21  Güncelleme: 16:03

Ağıldan kaçan küçükbaşları jandarma buldu

Piyasa değeri 50 bin lira olan kayıp 65 küçükbaş hayvan ağıldan yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunarak sahibine teslim edildi

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de ağıldan kaçan 65 koyun, jandarma ekiplerinin 3 saatlik araması sonucu bulunarak sahibine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Günyüzü ilçesi Kavacık mahallesinde M.Y., kendisine ait ağılın kapısını açık unutunca 65 küçükbaş hayvan kaçtı. Bir süre kendi imkanları ile hayvanlarını arayan M.Y., daha sonra durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Günyüzü İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından yapılan yaklaşık 3 saatlik arama sonucunda, piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan kayıp hayvanlar, ağıldan yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kuzören mahallesi Eryiğit dağı mevkiinde herhangi bir zarar görmeden tam olarak bulundu. Ardından küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi.

Son dakika: Ağıldan kaçan küçükbaşları jandarma buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika: Ağıldan kaçan küçükbaşları jandarma buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement