İnşaattan çıkan toz, kavga sebebi oldu: 1 ölü, 5 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İnşaattan çıkan toz, kavga sebebi oldu: 1 ölü, 5 yaralı

İnşaattan çıkan toz, kavga sebebi oldu: 1 ölü, 5 yaralı

Afyonkarahisar'da inşaattan gelen toz yüzünden yan tarafta oturan aile ile işçiler arasında kavga çıktı. Silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

14.09.2020 02:53  Güncelleme: 07:57

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, inşaattan toz geldiğini iddia eden bir aile ve işçiler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

DEMİR VE TAŞLARLA SALDIRDILAR

Alınan bilgiye göre, Stadyum Mahallesi Tarla Sokağı'nda yapımı devam eden inşaatın yanı başındaki binaya toz gittiği gerekçesiyle inşaat işçileri ile bir ailenin üyeleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup birbirlerine inşat demirleri ve taşlarla saldırdı.

1 ÖLÜ, 5 YARALI

Ömer A'nın (40) silahla ateş etmesi sonucu Özkan T. (21) ve Emrah Ö. (28) yaralandı. Yaralılardan Özkan T, kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti, Emrah Ö. ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kavgada yaralanan F.T. (15) Sandıklı Devlet Hastanesinde, Nurcan A. (35), M.A. (16) ve E.A. ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Emniyet güçleri, kaçan şüpheli Ömer A'yı yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa İnşaattan çıkan toz, kavga sebebi oldu: 1 ölü, 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mamo: Irkçılığa son verin artık kürt türk laz çerkez ne farkeder hepimiz kardeşiz müslümanız din kardeşiniz yeter artık 1 1 Yanıtla

Advertisement