Adana'da otomobil işçi servisine çarptı: 2 ölü, 14 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da otomobil işçi servisine çarptı: 2 ölü, 14 yaralı

Adana'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, işçi servisine çarptı. Kazada otomobilde bulunan anne ve oğlu hayatını kaybederken, işçi servisindeki 14 kişi de yaralandı.

05.03.2024 17:37  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kontrolden çıkan otomobil yolun karşı şeridine geçerek, işçi servisine çarptı. Kazada otomobilde bulunan anne ve oğlu hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı.

Adana'da Ford Otomobil İşçi Servisine Çarptı: 2 Ölü, 14 Yaralı

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL MİDİBÜSE ÇARPTI

Kaza, Sarıçam ilçesine bağlı Adana- Osmaniye yolu Yakapınar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Can Andırın'ın kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil refüje çarpıp, yolun karşı şeridine geçerek E.İ. idaresindeki midibüse çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi.

Adana'da Ford Otomobil İşçi Servisine Çarptı: 2 Ölü, 14 Yaralı

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 14 KİŞİ YARALANDI

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Mehmet Can Andırın ve yolcu konumundaki 50 yaşındaki annesi Hayriye Andırın'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İşçi servisinde bulunan 14 kişi ise yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından anne ve oğlunun cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adana\'da otomobil işçi servisine çarptı: 2 ölü, 14 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da otomobil işçi servisine çarptı: 2 ölü, 14 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement