Adana'da platonik aşk cinayeti ve intihar - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da platonik aşk cinayeti ve intihar

Adana'da bir kadını tabancayla öldüren Rıdvan S., aynı silahla intihar etti. İddiaya göre, Rıdvan S. ilgisine karşılık vermeyen Sultan E'yi tabancayla vurduktan sonra kendini de öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sultan E'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

28.06.2023 12:43  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir tatlıcı dükkanında iddiaya göre platonik aşkına karşılık bulamayan Rıdvan S. tabancayla Sultan A.'yı öldürdü. Şahıs daha sonra aynı silahla intihar etti.

KADIN NİŞANLIYMIŞ

Rıdvan S. (29) ilgisine karşılık vermeyen Sultan E'nin (27) merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda çalıştığı iş yerine gitti. Nişanlı olduğu öğrenilen Sultan E'ye tabancayla ateş açan Rıdvan S, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Adana'da Kadın Cinayeti ve İntihar

OTOPSİ YAPILACAK

İş yeri çalışlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, Sultan E'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Adana'da Kadın Cinayeti ve İntihar
Adana\'da platonik aşk cinayeti ve intihar
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da platonik aşk cinayeti ve intihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yusuf Özyurt: Neresini tutsan elinde kalır.....dünyani bitirdin ahiretini de bitirdin..... seven insan sevdiğine zarar verebilir mi hiç?.....O'na bakmaya kıyamaz....seninkisi bildiğin vak'a.....üstelik bı de nişanlı kız.....katmerli bozukluktur bu..... 2 0 Yanıtla

Advertisement