Adana'da psikolojisi bozulan şahıs aile üyelerinin boğazını kesti: 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da psikolojisi bozulan şahıs aile üyelerinin boğazını kesti: 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Adana'da cinnet geçiren bir kişi, aile bireylerine saldırarak karısını ve kayınvalidesini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Aynı saldırıda engelli kayınbiraderi ve kayınbabasıysa ağır yaralandı.

03.05.2023 03:47  Güncelleme: 07:56

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu Ö.D. henüz bilinmeyen sebepten dolayı karısı İ.B. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getiren Ö.D., karısı İ.B.'nin boğazını emek bıçağıyla kesti. Ö.D. ardından kayınbabası A.B., engelli kayınbiraderi Y.B. ve kayınvalidesi İ.H.'nin de boğazlarını kesti.

Adana'da cinnet getiren şahıs aile bireylerinin boğazını kesti: 2 ölü, 2 ağır yaralı

ARABAYA BİNEREK OLAY YERİNDEN KAÇTI

Ardından Ö.D. arabaya binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, kayınvalide İ.H'nin olay yerinde öldüğünü belirledi. Boğazları kesilen diğer kişiler ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ö.D.'nin karısı İ.B. de hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana'da cinnet getiren şahıs aile bireylerinin boğazını kesti: 2 ölü, 2 ağır yaralı

KAÇAN ŞÜPHELİ KISA SÜRE SONRA YAKALANDI

Engelli kayınbirader Y.B. ve kayınbaba A.B.'nin ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olayın şüphelisi Ö.D., Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan kısa süre sonra yakalandı.

Adana\'da psikolojisi bozulan şahıs aile üyelerinin boğazını kesti: 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da psikolojisi bozulan şahıs aile üyelerinin boğazını kesti: 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HASAN ÇAKIR: Yabancı uyrukluların zamanla yaratacağı sorunların ayak seslerine benziyor. 8 3 Yanıtla

Advertisement