Adana'da çatışma sonrası yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da çatışma sonrası yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi

Adana'da husumetli 2 grup arasında çıkan çatışma sonrası polis ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda, Hasan Y.'nin evinde çamaşır makinesinin içine gizlenmiş 1 hafif makineli tüfek, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile çelik yelek ele geçirildi. Hasan Y., silahların kendisine ait olmadığını iddia ederek adli kontrol ile serbest bırakıldı. Ayrıca, yapılan diğer baskınlarda da 68 ruhsatsız silah ele geçirildi ve 14 şüpheli tutuklandı.

21.11.2023 10:24  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da polis ekipleri, husumetli 2 grubun çatıştığı sokakta operasyon yaptı. Hasan Y.'nin (38) evinde çamaşır makinesinin içine gizlenmiş 1 hafif makineli tüfek, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile çelik yelek ele geçirildi. İfadesinde, silahların kendisine ait olmadığını, kimin koyduğunu bilmediğini öne süren Hasan Y., adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Olay, 11 Kasım'da saat 10.00 sıralarında Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli 2 grup, sokakta karşılaşınca birbirlerine silahlar ile ateş açtı. Kimsenin yaranmadığı çatışma sonrası Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlatıp, şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Hasan Y.'nin evine baskın yapan polis, çamaşır makinesine gizlenmiş 1 hafif makineli tüfek, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile çelik yelek ve silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirdi. Gözaltına alınan Hasan Y., sorgusunda silahların kendisine ait olmadığını, çamaşır makinesine kimin koyduğunu bilmediğini öne sürdü.

68 RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Huzurunuz, gururumuzdur' sloganıyla yola çıkarak, suçla mücadele kapsamında çok sayıda adrese baskın yapıp, cadde ve sokaklarda uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde 5'i kurusıkı 58 ruhsatsız tabanca, 10 ruhsatsız av tüfeği ile bu silahlara ait bin 651 fişek ve 480 uyuşturucu hap ele geçirdi. Baskınlarda gözaltına alınan 14 şüpheli tutuklandı, Hasan Y.'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (DHA)

Adana\'da çatışma sonrası yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da çatışma sonrası yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement