Acemi Hırsız Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
3.Sayfa

Acemi Hırsız Güvenlik Kamerasında

Acemi hırsız güvenlik kamerasında 30 dakika boyunca iş yerinin kapısını zorlayan hırsız 5 bin lira değerinde elektrik malzemesi çaldıANKARA - Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir iş yerinin kapısını tornavida ve kazma ile 30 dakika zorladıktan sonra içeri girmeyi başaran ve rahat tavırlarıyla...

06.02.2018 10:56

Acemi hırsız güvenlik kamerasında

30 dakika boyunca iş yerinin kapısını zorlayan hırsız 5 bin lira değerinde elektrik malzemesi çaldı

ANKARA - Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir iş yerinin kapısını tornavida ve kazma ile 30 dakika zorladıktan sonra içeri girmeyi başaran ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Keçiören ilçesi Şehit Kubilay Mahallesindeki bir elektrikçide 2 Şubat tarihinde meydana geldi. Gece saat 02.30 saatlerinde elinde tornavida ile iş yerinin önüne gelen ve 30 dakika boyunca kapıyı açmaya çalışan acemi hırsız güvenlik kameralarına yansıdı. Kapıyı açtıktan sonra bir süre ortadan kaybolan hırsız, yanında getirdiği çuval ile tekrar dükkana geldi. İş yerine giren hırsız, elindeki çuvala elektrik malzemelerini koydu. Daha sonra da iş yerinde bulunan kablo ve matkapları da alan hırsız, kayıplara karıştı. İş yerinden hırsızlık gerçekleştiğini sabah dükkanı açmaya geldiğinde anladığını kaydeden Osman Ayhan, güvenlik kameralarını incelediğini ve daha sonda polis ekiplerine haber verdiğini söyledi. Önce tornavida, daha sonra da kazma ile kapıyı zorlayan, uzun süren çabanın ardından da iş yerine girmeye çalışan hırsızı kendi çabaları ile bulduklarını kaydeden Ayhan, şüpheli şahsı polis ekiplerine teslim ettiklerini söyledi. Mahallede daha önce de birçok hırsızlık olayının gerçekleştiğine dikkat çeken iş yeri sahibi, "Bu mahallede herkes mağdur. Arkadaşımın arabası çalındı, evlerden çok defa hırsızlık olayı gerçekleşti. Benim de 5 bin lira değerinde malzemem çalındı" ifadelerini kullandı.

Acemi Hırsız Güvenlik Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Acemi Hırsız Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement